warta siji

Pasar Kanggo Plexiglass Wis Cepet

Plexiglass minangka barang sing panas banget, amarga kabutuhan jarak adoh lan perlindungan sosial saya tambah. Iki tegese usaha gedhe ing perusahaan kanggo supplier akrilik plexiglass.

Rame telpon diwiwiti ing pertengahan Maret. Amarga pandemi virus corona kanthi cepet nyapu ing saindenging jagad, rumah sakit mbutuhake tameng pasuryan kanggo dilindhungi, area publik butuh alangan proteksi sing adoh saka sosial utawa sekat pelindung. Dadi pasar banjur ganti menyang pabrikan lembar termoplastik, bahan kaya kaca sing dibutuhake kanggo produksi tameng rai lan hambatan protèktif.

acrylic-shield

Panjaluk tameng rai bisa normal ing pungkasan taun, nanging kita ora yakin manawa pasar sing ngalangi alangan akrilik bakal mudhun nalika wae. Saliyane akeh permintaan saka restoran, pengecer lan kantor sing alon-alon dibukak, luwih akeh kasus panggunaan lan pembeli sing minat terus maju amarga luwih akeh kegiatan bisnis utawa rapat dibukak maneh, siji conto kaya sing kacarita ing ngisor iki:

"Kaca akiklik dipasang ing parlemen negara bagian ing Jerman- Pisanan wiwit wiwitan krisis virus corona ing Jerman, Parlemen Westphalia Lor-Rhine rapat lengkap. Kanggo njaga jarak sosial 240 anggota parlemen dipisahake karo kothak kaca akiklik. "

Minangka produsen kualitas bahan akrilik (PMMA) paling apik ing China, DHUA entuk pesenan kanggo lembaran penghalang akrilik sing jelas sing dipasang. Utamane umume pembeli butuh sheet sing dipasang ing antarane kasir lan pelanggan, lan luwih akeh bisnis sing nuli nderek. Saiki kaya pabrik plexiglass liyane, DHUA nggawe alangan sing jelas dipasang ing antarane kios lan meja ing restoran, sekat pecah kanggo misahake driver saka penumpang penumpang lan "stasiun penghalang" supaya para pengusaha bisa njupuk suhu pekerja kanthi aman nalika wiwitan shift. Produk kasebut wis diwiwiti ing area pengecer, ruang sidang, bioskop, sekolah lan kantor.

acrylic-barrier-sheets


Wektu kiriman: Nov-17-2020