Produk sing ditampilake

Produsen produk bermutu kanthi konsisten

Produk Anyar

  • Anti-Fog Mirror

    Mirror Anti-Fog

    Lapisan anti-kabut ditrapake ing pangilon polikarbonat Dhua sing apik ing ruangan Kelas 10 sing resik. Pangilon anti-Kabut dirancang kanggo tahan fogging ing kahanan sing paling angel. Umume digunakake ing cukur cermin / shower, cermin gigi, lan sauna, aplikasi klub kesehatan. Jeneng Produk Anti-fog Mirror, Fogless Mirror, Fog Free Mirrors Material Polycarbonate (PC) Color Clear Sheet size 915 * 1830mm, custom cut-to-size Thickness 1.0 - 6.0 mm Masking Polyfilm MOQ 50 sheet ...

  • Acrylic Convex Mirror

    Cermin Cembung Acrylic

    Mirror Keamanan lan Keamanan Cembung, Lalu Lintas Cermin Cembung Cermin cembung minangka permukaan sing nggambarake bola (utawa permukaan sing nggambarake dadi bagean saka bola) ing sisih sing bentuke kasebut bisa ngadhepi sumber cahya. Iki nggambarake gambar sudhut kanthi ukuran sithik kanggo nambah lapangan supaya bisa nambah visibilitas ing macem-macem lokasi kanggo aplikasi pengamatan lan pengawasan sing efisien. DHUA nyedhiyakake cermin cembung kualitas paling apik sing nyedhiyakake ...

  • Acrylic Mirror Sheets

    Lembar Cermin Akrilik

    Mupangat saka entheng, bentuke, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, lembaran kaca akrilik bisa digunakake minangka alternatif kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Kaya kabeh akrilik, lembaran pangilon akrilik kita bisa dipotong kanthi gampang, dibor, digawe lan digawe diukir kanthi laser. Lembar pangilon kita duwe macem-macem warna, kekandelan lan ukuran, lan nawakake pilihan pangilon ukuran cilik. Jeneng produk Cermin plexiglass akrilik sing jelas ...

  • Clear Transparent Perspex Plexiglass Acrylic Sheet

    Lembar Akrilik Plexiglass Perspex Transparan Clear

    Lembar Akrilik Plexiglass Clear, Acrylic Sheet Plastik Transparan, uga dikenal minangka Plexiglass, kalebu termoplastik lan asring diwenehake ing lembaran minangka alternatif sing entheng utawa pecah saka kaca. Lembar Akrilik sing Cetha nampilake kualitas kaya kaca - kejelasan, kecemerlangan, lan transparansi - nanging ing setengah bobot lan bola-bali tahan resistensi saka kaca. Gampang digawe, gandheng uga karo adesif lan pelarut, lan gampang kanggo thermoform tanpa kelangan kejelasan optik. Donghua utamane ...

  • Color Acrylic Mirror

    Mirror Acrylic Warna

    Lembar Cermin Akrilik Berwarna, Lembar Plexiglass Cermin Akrilik Mupangat saka entheng, pengaruh, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, lembaran kaca akrilik kita bisa digunakake minangka alternatif kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Kaya kabeh akrilik, lembaran pangilon akrilik kita bisa dipotong kanthi gampang, dibor, digawe lan digawe diukir kanthi laser. Lembar pangilon kita duwe macem-macem warna, kekandelan lan ukuran, lan nawakake ...

  • PETG Mirror

    PETG Mirror

    Lembar Cermin PETG Gloss Tinggi, Lembar Kaca Mirror Plastik PETG minangka sheet plastik sing fleksibel sing umum digunakake ing teknik, kosmetik, wadhah panyimpenan, lan liya-liyane amarga gampang di-thermoform lan dipotong kanggo nggawe bentuk kompleks kanthi rincian sing tepat. Pangilon PETG nyedhiyakake macem-macem mupangat saka kajelasan sing unggul, penylametan gloss permukaan, ora ana whitening stres, nampa tinta lan cat, lan disetujoni dening FDA kanggo kontak panganan. Lembar Mirror PETG nawakake pabrikan serbaguna ...

  • Polycarbonate Mirror

    Pangilon Polikarbonat

    Mirror Polycarbonate, PC Mirror, Mirrored Polycarbonate Sheet Kaya sing wis dingerteni, mirror polycarbonate minangka substrat sing paling tahan pengaruh. Pangilon polikarbonat (PC) minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh permukaan sing kacamata kanthi resistensi panas sing kuat lan kekuatan pengaruh. Sawetara mupangat saka pangilon polikarbonat yaiku kekuatan, daya tahan, tahan panas sing dhuwur, kejelasan kristal lan stabilitas dimensi. Kita duwe kekandelan 0,25 ~ 6 mm, ukuran 915 * 1830 mm, kasedhiya warna perak sing jelas ...

  • Wall Mirror

    Cermin Tembok

    Stiker Dinding Cermin, Stiker Cermin Akrilik sing bisa dicopot DIY Cermin Dekorasi Kaca Cermin Non Mirror Kaca kanggo Dekorasi Kamar Tidur ing Omah Desain cermin dekoratif sing apik kanggo omah utawa kantor bakal menehi tampilan seger, nggawe swasana sing mempesona lan menehi sentuhan apik tenan kanggo sampeyan. interior Dhua stiker tembok pangilon dhua digawe saka akrilik plastik, lumahing reflektif lan mburi duwe lem dhewe; Ana film protèktif ing lumahing pangilon kanggo nyegah ...

Skenario Aplikasi

Wall Mirror

Cermin Tembok

Stiker Dinding Cermin, Stiker Cermin Akrilik sing bisa dicopot DIY Cermin Dekorasi Kaca Cermin Non Mirror Kaca kanggo Dekorasi Kamar Tidur ing Omah Desain cermin dekoratif sing apik kanggo omah utawa kantor bakal menehi tampilan seger, nggawe swasana sing mempesona lan menehi sentuhan apik tenan kanggo sampeyan. interior Dhua stiker tembok pangilon dhua digawe saka akrilik plastik, lumahing reflektif lan mburi duwe lem dhewe; Ana film protèktif ing lumahing pangilon kanggo nyegah ...

Art & Design

Seni & Desain

Theropopastik minangka media ekspresi lan inovasi sing apik banget. Pilihan produk akrilik serbaguna lan kaca mirror plastik sing berkualitas tinggi mbantu para desainer nggawe visi kreatif. Kita nyedhiyakake macem-macem warna, kekandelan, pola, ukuran sheet lan formulasi polimer kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi seni lan desain sing ora kaetung. We nawakake pilihan akeh desain akrilik & manufaktur kanggo pengecer & bisnis lan dekorasi omah kanthi macem-macem ...

Exhibit & Trade Show

Pameran & Pameran Dagang

Rincian Produk Acrylics minangka polimer methyl methacrylate (PMMA), kanthi macem-macem properti sing migunani kanggo ditampilake ing pameran dagang utawa ing tampilan sing dituku. Cetha, entheng, angel & tahan dampak, bisa disesuaikan, gampang digawe lan gampang diresiki. Kemungkinan karo akrilik ngluwihi tampilan pameran dagang. Acrylics minangka pilihan sing populer kanggo elemen ritel liyane kayata manekin, tampilan jendela, rak utawa rak sing dipasang ing tembok, tampilan countertop sing muter lan signage ...

Framming

Pigura

Rincian Produk Akrilik wis misuwur tinimbang kaca kanggo nyusun pigura ing taun-taun pungkasan kanthi alesan sing apik. ● Tahane pecah lan entheng, beda karo kaca. Karakteristik iki nggawe akrilik luwih disenengi kanggo fotografer sing kerja bareng bocah lan kulawarga - utamane bayi. Nyumerepi pigura kanthi panel akrilik ing nursery utawa ruang dolanan luwih aman tinimbang alternatif gelas, amarga ora bakal nglarani sapa wae yen tiba. ● Kajaba iku, lampu pecah lan lampu ...

Lighting

Cahya

Rincian Produk Bahan sing paling umum digunakake kanggo aplikasi cahya yaiku akrilik lan polikarbonat. Plexiglass akrilik lan lembaran polikarbonat kalebu lembaran plastik sing kuwat lan awet kanthi kemungkinan visual sing paling dhuwur. DHUA umume nyedhiyakake lembaran akrilik kanggo aplikasi cahya sampeyan. Akrilik kelas optik digunakake kanggo nggawe Panel Pandhuan Cahaya (LGP). LGP minangka panel akrilik transparan sing digawe saka 100% Virgin PMMA. Sumber cahya dipasang ing pinggir. Iku ndadekake ...

Retail & POP Display

Tampilan Eceran & POP

Akrilik minangka salah sawijining bahan sing paling umum digunakake kanggo nggawe tampilan POP, utamane ing industri kayata kosmetik, mode, lan teknologi tinggi. Sihir akrilik bening ana ing kemampuan kanggo nawakake pelanggan visibilitas lengkap babagan produk sing wis dadi merchandise. Iki minangka bahan sing gampang dienggo amarga bisa dicetak, dipotong, diwarnai, dibentuk lan ditutup. Lan Amarga permukaané sing alus, akrilik minangka bahan sing cocog kanggo dicithak kanthi langsung. Lan Sampeyan bakal bisa nahan tampilan kanggo ...

Signage

Pratandha

Bahan signage saka DHUA nyakup papan reklame, papan skor, papan iklan toko ritel lan tampilan iklan stasiun transit. Produk umum kalebu tandha-tandha non-listrik, papan reklame digital, layar video lan tandha-tandha neon. Dhua utamane nawakake bahan akrilik sing kasedhiya ing standar, lan potongan ukuran lan pabrikan khusus kanggo aplikasi tondo asto. Tandha akrilik yaiku lembaran plastik kanthi finish mengkilap. Kasedhiya kanthi macem-macem warna, kayata frosted lan clear. Jinis tandha iki ...

Security

Keamanan

DHUA nggawe cermin keamanan & keamanan cembung, cermin titik buta lan cermin inspeksi sing digawe saka kaca spion akrilik kualitas sing bobot entheng, tahan pecah lan kejelasan sing apik banget. Cermin cembung DHUA digunakake kanthi gampang kanggo ritel, gudang, rumah sakit, area umum, dermaga, gudang, bilik pengawal, fasilitas produksi, garasi parkir lan dalan saka dalan gedhe lan prapatan. Mupangate nggunakake cermin cembung kanggo keamanan lan keamanan kacathet ing ngisor iki: Ringan, ...

PAWARTA

  • Mirror Plastik Apa sing Bisa Ngganti Kaca Mirror Tanpa Deformasi ing area area gedhe?

    Mirror Plastik Apa sing Bisa Ngganti Kaca Mirror Tanpa Deformasi ing area area gedhe? Kaping pisanan kita kudu ngerti karakteristik dhasar saka bahan-bahan kasebut: 1. Cermin akrilik (Acrylic, Plexiglass, PMMA, Polymethyl Methacrylate) Advantage: transparency high, mirror mirror ...

  • Pasar Kanggo Plexiglass Wis Cepet

    Pasar Kanggo Plexiglass Wis Booming Plexiglass minangka barang sing dadi panas amarga dumadakan kabutuhan jarak adoh lan perlindungan sosial saya tambah. Iki tegese usaha sing apik kanggo panyedhiya plexiglass akrilik. Rame telpon diwiwiti ing pertengahan Maret. Nalika pandemi virus corona cepet nyapu ...

  • Cara Nginstal Lembar Cermin Akrilik

    Cara Nginstal Lembar Cermin Akrilik Cermin akrilik nggawe tambahan sing praktis lan apik ing tembok, lawang, dalan mlebu lan liya-liyane, nambah sentuhan modern ing papan sing sampeyan instal. Lembar kaca akrilik banget populer amarga nyedhiyakake tampilan klasik kaca nalika dadi ...

  • u=3720347697,48090187&fm=26&gp=0
  • u=3773303329,557452698&fm=26&gp=0
  • u=4293524118,1040687481&fm=26&gp=0
  • u=3335312327,2089220637&fm=26&gp=0
H1830f47237d44f58b7ca56e6a703c9eeo