Pusat Produk

Pangilon Polystyrene

Katrangan singkat:

Lembar pangilon Polystyrene (PS) minangka alternatif efektif kanggo pangilon tradisional sing meh ora bisa dipecah lan entheng. Cocog kanggo kerajinan, nggawe model, desain interior, mebel lan liya-liyane.

• Kasedhiya ing 48 ″ x 72 ″ (1220 * 1830 mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .118 ″ (1,0 mm - 3,0 mm)

• Kasedhiya kanthi warna perak sing bening

• Disedhiyakake karo polyfilm utawa papermask, punggung perekat lan masking khusus


Rincian Produk

Dhua Polystyrene mirror (PS) minangka kaca spion poliursi sing duwe pengaruh dhuwur dilapisi foil poliester metalik ing perak. Minangka alternatif efektif kanggo pangilon tradisional sing meh ora bisa dirusak lan entheng. Lan Iki cocog kanggo kerajinan, nggawe model, desain interior, mebel lan liya-liyane.

PS-mirror-feature

Jeneng Produk Mirror Polystyrene, Mirror PS, Sprei Plastik
Materi Polystyrene (PS)
Lumahing Rampung Nggilap
Werna Perak sing bening
Ukurane 1220 * 1830 mm, ukuran khusus kanggo ukuran
Kandel 1,0 - 3,0 mm
Masking Kertas film utawa kraft
Fitur Cetakan ekonomis, entheng, gampang, awet
MOQ 50 lembar
Kemasan
  1. Lumahing nganggo kertas carft utawa film PE
  2. Bali nganggo kertas utawa perekat sisih dobel
  3. Shipe nganggo palet kayu utawa kothak kayu

Aplikasi

Polystyrene Mirror utamane kanggo area kayata perlengkapan interior, kebon, tampilan, point-of-sale, merchandising visual lan desain toko, kaya ing ngisor iki:

• Nampilake Retail

• Aplikasi Lampu

• Slatwalls

• Titik Tampilake Tuku

• Dolanan Anak

• Nampilake Kosmetik

• Industri Layanan Panganan

Packaging

 

Napa Pilih Kita

Why-choose-us

Kita Produsen Profesional

DHUA minangka produsen kualitas bahan akrilik (PMMA) paling apik ing China. Filsafat kualitas kita diwiwiti taun 2000 lan nggawa reputasi apik. Kita nawakake layanan profesional lan One-Stop kanggo para pelanggan kanthi ngrampungake proses produksi nggawe sheet transparan, plating vakum, nglereni, mbentuk, nggawe thermo kanthi awake dhewe. Kita fleksibel. Kita nawakake produk lan layanan khusus kanggo nggedhekake kepuasan pelanggan. Kabeh produk kasedhiya ing ukuran khusus, kekandelan, warna lan bentuk dll. Kita ngerti pentinge wektu timbal pangiriman kanggo para pelanggan, staf trampil, tim operasi sing darmabakti, proses internal sing disederhanakake lan manajemen sing efisien mbantu kita njamin manawa bisa nggayuh 3-15 dina kerja janjine pengiriman cepet. 

Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05 faq

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita