Pusat Produk

Lembar Akrilik Berwarna & Plexiglass Berwarna

Katrangan singkat:

Akrilik kasedhiya luwih saka mung cetha! Lembaran akrilik warna ngidini cahya nembus kanthi warna nanging ora ana difusi. Obyek bisa dideleng kanthi cetha ing sisih liyane kaya ing jendhela sing ana ing warna. Cocog kanggo akeh proyek kreatif. Kaya kabeh akrilik, lembaran iki bisa gampang dipotong, dibentuk lan digawe kanthi gampang. Dhua nawakake macem-macem Lembar Akrilik Plexiglass Berwarna.

• Kasedhiya ing sheet 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830 mm / 1220 × 2440 mm) 

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,031 ″ nganti .393 ″ (0,8 - 10 mm)

• Kasedhiya warna abang, oranye, kuning, ijo, coklat, biru, biru tua, ungu, ireng, putih lan spektrum warna

• Kustomisasi ukuran cilik, kasedhiya pilihan kekandelan

• Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

• Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya


Rincian Produk

Cakrilik olored Sheets & Plexiglass Werna, Lembar Plastik Akrilik

Lembar akrilik (plexiglass) warna iku entheng, awet, tahan pengaruh, lan nawakake akeh kualitas estetis. Ikisprei akrilik gampang digawe, bisa dipasang, dipotong laser, dilatih, diukir, dipoles, digawe panas lan ditekuk kanthi sudhut sing beda, supaya kita bisa nggawe ukuran lan warna kanthi komoditas sing apik.

Dhua nawakake macem-macem Lembar Akrilik Plexiglass Berwarna. Werna warna standar kalebu warna abang, oranye, kuning, ijo, coklat, biru, biru tua, ungu, ireng, putih lan spektrum warna. Kabeh bisa diukur kanthi ukuran lan cocog kanggo nglereni laser, sing nggawe tandha-tandha, tampilan sing bisa dituku, lan desain cahya gampang lan efisien.

acrylic-sheet-features

Jeneng Produk Lembar akrilik warna- "PMMA, Lucite, Acrylite, Perspex, Acrylic, Plexiglas, Optix"
Jeneng dawa Methacrylate Polymethyl
Materi 100% PMMA Prawan
Ukurane 1220 * 1830mm / 1220x2440mm (48 * 72 in / 48 * 96 in)
Thickness 0,8 0.8 - 10 mm (0,031 in - 0,393 in)
Kapadhetan 1,2g / cm3
Werna Abang, oranye, kuning, ijo, coklat, biru, biru tua, ungu, ireng, putih putih. Werna khusus kasedhiya
Teknologi Proses produksi extruded
MOQ 300 lembar
Pangiriman Wektu 10-15 dina sawise konfirmasi pesenan

Dhua-acrylic-sheet-highlights

Lembar Akrilik DHUA Gampang Gawe 

Lembar akrilik serbaguna kita bisa gampang dipotong, digergaji, dilatih, dipoles, dibengkokake, dipesoni, dipasang ing thermoform lan semen

acrylic-sheet-fabricate

DHUA Hminangka Colored Akrikil Sheets Akasedhiya ing Custom Sizes lan Hkowe

Produk sheet akrilik warna DHUA khusus digawe, bahan lembaran plastik dekoratif lan kasedhiya ing pirang-pirang warna. 

custom-color-acrylic-sheet

Informasi Ukuran

Toleransi Cut-to-Size standar lan toleransi jembaré +/- 1/8 ″, nanging umume luwih akurat. Hubungi kita yen sampeyan butuh presisi sing luwih gedhe. Toleransi ketebalan lembaran akrilik +/- 10% lan bisa beda-beda sajrone sheet, nanging variasi biasane kurang saka 5%. Mangga waca kekandelan sheet nominal lan nyata ing ngisor iki.

  • 0,06 ″ = 1,5mm
  • 0,08 ″ = 2mm
  • 0,098 ″ = 2,5mm
  • 1/8 ″ = 3mm = 0.118 ″
  • 3/16 ″ = 4.5mm = 0.177 ″
  • 1/4 ″ = 5.5mm = 0.217 ″
  • 3/8 ″ = 9mm = 0,354 ″

Plexiglass Akrilik Berwarna Tembus, Transparan utawa Opaque Avalilable 

Kita nawakake lembaran akrilik plexiglass warna ing spektrum warna transparan, tembus, lan buram.

· Plexiglass Akrilik Transparan = Gambar bisa dideleng liwat lembaran (kaya kaca warna)

· Plexiglass Akrilik sing Tembus = Cahaya & Bayangan bisa dideleng liwat Lembar.

· Plexiglass Akrilik Opaque = Lampu utawa gambar ora bisa dideleng liwat sheet.

acrylic-plexiglass

Aplikasi

Lembar akrilik serbaguna lan kabeh guna kanthi sifat multi fungsi, sheet akrilik extruded duwe macem-macem aplikasi ing akeh panggunaan perumahan, komersial, industri, lan profesional.

Aplikasi Khas: 

Kaca, penjaga & tameng, pratandha, pencahayaan, kaca bingkai gambar, panel pandhuan cahya, signage, tampilan ritel, pariwara lan tampilan titik jual & jual, kios pameran lan case display, front kabinet lan macem-macem proyek DIY liyane. Dhaptar ing ngisor iki mung minangka conto.

  • Papan pratandha, Papan Presentasi
  • Protektor desktop
  • Seni taman & dekorasi omah
  • Panel privasi pemisahan
  • Tutup panel cahya
  • Rak latar mburi, rak dekorasi

acrylic-application

Proses Produksi

Lembar akrilik sing diekstrusi digawe kanthi proses ekstrusi. Pelet resin akrilik dipanasake dadi massa cair sing terus-terusan ditolak liwat die, posisi sing nemtokake kekandelan lembar sing diprodhuksi. Sawise mati, massa cair ngeculake suhu lan bisa dipotong lan dipotong nganti ukuran lembar sing dibutuhake.

acrylic-sheet-extrusion-process

Packaging

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita