Pusat Produk

Cermin Cembung Acrylic

Katrangan singkat:

DHUA nyedhiyakake cermin cembung kualitas paling apik sing nyedhiyakake refleksi tampilan sing luwih angel kanggo wilayah sing angel dideleng kanthi jarak sing luwih gedhe. Mirror iki diproduksi saka 100% prawan, akrilik kelas optik sing njamin kinerja lan daya tahan sing luar biasa. Dheweke digunakake minangka:

• Mirror Keamanan lan Keamanan Cembung, Mirror Cembung Lalu Lintas Dalan

• Cermin Cembung Akrilik, Cermin Titik Wuta, Kaca Spion Cembung Rearview

• Pangilon Keselamatan Bayi

• Mirror Dinding Cembung Acrylic Dekorasi / Mirror Anti-Maling

• Kaca Cermin / Cembung Plastik Sisi Ganda


Rincian Produk

Mirror Keamanan lan Keamanan Cembung, Mirror Cembung Lalu Lintas Dalan

A pangilon cembung yaiku permukaan sing nggambarake bola (utawa permukaan sing nggambarake sing dadi bagean saka bola) ing sisih sing bentuke madhep karo sumber cahya. Iki nggambarake gambar sudhut kanthi ukuran sithik kanggo nambah lapangan supaya bisa nambah visibilitas ing macem-macem lokasi kanggo aplikasi pengamatan lan pengawasan sing efisien. DHUA nyedhiyakake cermin cembung kualitas paling apik sing nyedhiyakake refleksi tampilan sing luwih angel kanggo wilayah sing angel dideleng kanthi jarak sing luwih gedhe. Mirror iki diproduksi saka 100% prawan, akrilik kelas optik sing njamin kinerja lan daya tahan sing luar biasa.

Blind-Spot-Mirror-Rearview-Convex-Side-Mirror

Cermin Cembung Acrylic, Blind Spanci Mkesalahan, Kaca Spion Sisih Cembung

Cermin Cembung Acrylic kanggo titik wuta, keamanan nyimpen, tampilan sisih gudang, tampilan samping mobil lan liya-liyane, kaca spion bunder kanggo keperluan pribadi utawa kantor - tinemu review logam, menehi visibilitas maksimal nalika dipasang ing pojokan utawa wuta, bisa mbantu nyolong nyolong lan ngilangi bebaya bintik-bintik buta lan prapatan sing mbebayani.

Pangilon Keselamatan Bayi

Backseat Baby Mirror · Cermin sing Luwes Bisa Deleng kanggo Keselamatan Bayi kanggo Kursi Mobil Bayi Mburi Mburi · Refleksi Jelas Kualitas Tinggi Shatterproof Cermin Wide Bunder Cembung Mobil Mirror Bayi

Baby-Safety-Mirror

Mirror Dinding Cembung Acrylic Dekorasi, Mirror Anti-Maling / Cermin Tembok Cembung

Cermin cembung kualitas DHUA kasedhiya kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan kanthi macem-macem ukuran lan keamanan, keamanan, pengawasan lan visibilitas ekstra-akeh aplikasi uga dekorasi seni.

Convex-Wall-Mirror

Cermin Plastik Sisi Ganda / Kaca Cembung

DHUA nyedhiyakake Cermin Plastik cekung / cembung kaping pindho kanthi film pelindung sing bisa dilindhungi. Kaca plastik berkualitas tinggi iki cocok kanggo aplikasi siswa lan pendidikan. Siswa bisa nggunakake kaca plastik sing ora bisa dirusak iki kanggo nggambarake lan ngerti simetri, refleksi, lan pola. Sampeyan bakal entuk 1 x paket pangilon, kalebu 10 x kaca cermin / cekung sisi loro, saben ukuran 10cm x 10cm.

Double-Sided-ConcaveConvex-Mirrors Acrylic-Convex- Mirror-Features

Jeneng Produk Mirror Cembung, Mirror Keselamatan, Mirror Spot Blind, Mirror View Rear Side
Bahan Cermin PMMA Prawan
Warna Cermin Cetha utawa warna
Diameter 200 ~ 1000 mm
Ndeleng Angle Gelar 160
Wangun Babak, persegi dowo
Nggawe serep Tutup mburi PP, papan keras, kaca serat
Lamaran Keamanan lan keamanan, pengawasan, lalu lintas, dekorasi, pendidikan dll.
Sample Wektu 1-3 dina
Wektu Pangiriman 10-20 dina sawise entuk setoran

Lamaran

Cermin cembung kualitas DHUA kasedhiya kanggo panggunaan njero ruangan utawa ruangan kanthi macem-macem ukuran lan keamanan, keamanan, pengawasan lan visibilitas ekstra-akeh aplikasi uga dekorasi seni.

Convex-mirror-application

Convex-mirror-packaging

Kita Produsen Profesional

Why-choose-us Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05 faq

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita