Pusat Produk

Pengawal Sneeze & Shields

Katrangan singkat:

Alangan plexiglass kualitas dhua minangka cara sing apik kanggo nglindhungi staf lan pelanggan saka bakteri udara lan kuman sing nyebar liwat wahing utawa batuk. Panel plexiglass iki muncul ing njero ruangan - ing bilik kantor, ing konter toko ing toko lan restoran, ing kantor dokter - ing endi wae masarakat ngobrol kanthi pasuryan.
• Portable
• Bebas-ngadeg
• Kaku banget & stabil
• Ukuran khusus, desain lan grafis kasedhiya 


Rincian Produk

Alangan Distancing Sosial, Partisi, Pembagi & Pengawal Sneeze, Clear Akrikil Brawuh Sheets

Penjaga sneeze diwiwiti minangka partisi protektif sing jelas babagan bar salad utawa stasiun prasmanan, nanging panel plexiglass iki muncul kabeh - ing bilik kantor, ing konter checkout ing toko lan restoran, ing kantor dokter - ing endi wae masarakat padha sesambungan kanthi tatap muka . Nambah alangan fisik sing jelas-penjaga wahings bisa nyedhiyakake alat sing migunani kanggo nyuda panularan kuman & penyakit.

Sneeze-Guard-helps

Jeneng Produk Pemisahan, Penjaga Sneeze, Alangan Plexiglass, Lembar Penghalang Akrilik Cetha
Materi Akrilik / PMMA / Plexiglass / Perspex / Lucite
Werna Mbusak Transparan
Ukurane Ukuran khusus
Kandel 5-8 mm utawa disesuaikan
Kapadhetan 1,2 kg / cm3
Panularan cahya 93%
Logo & print Percetakan layar sutra, kertas stiker, transfer sublimasi, Ukiran laser utawa CNC, kertas stiker
Pengepakan ekspor Tas gelembung + karton (1Set / CTN) utawa pacaking khusus
Fitur Transparansi dhuwur, aman, ora bisa dipecat, portebel, fleksibel lan adat

Yen sampeyan duwe bisnis, gabung penjaga wahingmenyang lingkungan kerja sampeyan minangka cara sing apik kanggo nglindhungi staf lan pelanggan saka bakteri lan kuman udhara sing nyebar liwat wahing utawa batuk.

office-partition

Fitur

* Mantep

* Dampak lan Tahan Rusak

* Deleng Resik

* Ringan lan Portabel

* Freestanding Portable

* Kurung Penjaga Sneeze Clear Acrylic

* Ngumpul ing Detik
* Gampang Dibersih lan Disinfeksi

* Efektif tumrap Tetesan saka wahing utawa Batuk

* Ukuran Khusus, Desain lan Grafis kasedhiya

 

Bahan Awet & Katon Katon

Kaca pengawal wahing sejatine akrilik, sing nyedhiyakake finish angel lan transparan kanggo garis pandang sing jelas. Iku tekas kanthi film sing bisa diwiwiti. 

partition-panel

Jendhela Transaksi

Mbukak potongan ing tengah ngisor ngidini dokumen, dhuwit, lan barang-barang cilik bisa ditularake saka wong liya.

Transaction-Window

Pojok Bunder

Pojok sing dibunderaké kanthi mesin kanthi profesional lan pinggir rampung nglindhungi awakmu saka potongan.

desk-guard

Ukuran & Wujud Customized

Saka penjaga sneeze countertop 23 ″ x15 ″ sing luwih cilik nganti layar privasi 24 ″ x72 for kanggo ruang kerja, sampeyan bakal nemokake ukuran lan bentuk kanggo saben kahanan, lan luwih kustom supaya cocog karo countertop utawa panjaluk lokasi.

sneeze-guard-customized

Jembar Aplikasi

Ukanggo loket, checkout, kasir, restoran, prasmanan, lan kantor.

sneeze-guard-applications

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita