Pusat Produk

Keamanan

Katrangan singkat:

Lembar akrilik DHUA, lembar polikarbonat meh ora bisa dipecah, menehi keuntungan sing beda tinimbang kaca babagan keamanan lan keamanan. Lembaran akylik lan polikarbonat cermin bisa digawe kanthi macem-macem cermin keamanan & cembung, cermin titik buta lan cermin inspeksi. Lembar akrilik sing bening bisa digawe dadi produk penjaga wahing sing populer.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Kaca keamanan & cermin keamanan cembung
• Kaca pangilon & kaca lalu lintas
• Pangilon keamanan cembung njero ruangan
• Pangilon keamanan bayi
• Kaca kubah
• Cermin inspeksi lan ndeleng (cermin rong arah)
• Ngawal Sneeze, Shield Keselamatan Penghalang Pelindung


Rincian Produk

DHUA nggawe cermin keamanan & keamanan cembung, cermin titik buta lan cermin inspeksi sing digawe saka kaca spion akrilik kualitas sing bobot entheng, tahan pecah lan kejelasan sing apik banget. Cermin cembung DHUA digunakake kanthi gampang kanggo ritel, gudang, rumah sakit, area umum, dermaga, gudang, bilik pengawal, fasilitas produksi, garasi parkir lan dalan saka dalan gedhe lan prapatan. Keuntungan nggunakake pangilon cembung kanggo keamanan lan keamanan kalebu ing ngisor iki:

Ringan, awet, hemat biaya lan awet

  • ● Ramah lingkungan
  • ● Dirancang kanthi visibilitas tambah
  • ● Bisa digunakake karo kamera keamanan
  • ● Bentuk bisa ngatasi macem-macem posisi lan papan
  • ● Refleksi menehi cetha kanggo kajelasan lan visibilitas
  • ● Nduwe desain perfecet kanggo njero ruangan lan ruangan
  • ● Awet karo cuaca lan elemen
  • ● Uga migunani minangka piranti keamanan
  • ● Nambah aliran lalu lintas

convex-safety-security-mirror

Akrilik DHUA sing nyedhiyakake finish sing angel lan transparan kanggo garis pandang sing jelas, iku digunakake banget kanggo panjaluk panjaluk wahing plexiglass sing dadi piranti sing dibutuhake kanggo nggawe tingkat jarak fisik lan keamanan antarane wong. DHUA nduwe peralatan lan pengalaman pabrikan sing kuat kanggo ngasilake penjaga, tameng lan partisi wahing khusus sing cocog karo permintaan countertop utawa lokasi.

sneeze-guards-barriers

Produk sing gegandhengan

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita