Pusat Produk

Tampilan Eceran & POP

Katrangan singkat:

DHUA nawakake macem-macem lembaran plastik sing estetis, kayata akrilik, polikarbonat, polistirena lan PETG, kanggo nambah presentasi produk. Materi plastik iki cocog kanggo tampilan point-of-buying (POP) kanggo nambah sales lan nggawe browser biasa dadi konsumen sing mbayar amarga gampang digawe, sifat estetis sing luar biasa, entheng lan biaya, lan daya tahan sing luwih dawa bisa urip dawa kanggo POP nampilake lan nyimpen perlengkapan.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Artwrok
• Nampilake
• Kemasan
• Tandha
• Nyithak
• Dekorasi tembok


Rincian Produk

Akrilik minangka salah sawijining bahan sing paling umum digunakake kanggo nggawe tampilan POP, utamane ing industri kayata kosmetik, mode, lan teknologi tinggi. Sihir akrilik bening ana ing kemampuan kanggo nawakake pelanggan visibilitas lengkap babagan produk sing wis dadi merchandise. Iki minangka bahan sing gampang dienggo amarga bisa dicetak, dipotong, diwarnai, dibentuk lan ditutup. Lan Amarga permukaané sing alus, akrilik minangka bahan sing cocog kanggo dicithak kanthi langsung. Lan Sampeyan bakal bisa njaga layar nganti pirang-pirang taun amarga akrilik awet banget lan bakal tahan, sanajan ing wilayah sing akeh lalu lintas.

acrylic-display-cases

Kasus Tampilan Akrilik

Acrylic-Display-Stand-02

Tampilan Akrilik Ngadeg

acrylic-shelf

Rak Acrylic lan Rak

poster-holders

Poster Akrilik

magazine-holder

Brosur Akrilik lan Pemegang Majalah

acylic-mirror-packaging

Kemasan nganggo Mirror Akrilik

Contact-us
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita