Guangdong Donghua Optoelektronik Technology Co., Ltd.

Alamat

Kengkou Ind Zone, Village Dean, Houjie Town, 523943, Dongguan, Guangdong, China.

E-mail

Telpon

Telpon: +86 769 2166 2717

Whatsapp+8613725766861

 

Jam

Senen nganti Setu: 8 AM - 6 PM 

Hubungi Kita Dina Iki!

Kita kasedhiya kanggo nawakake produk sheet kaca pangilon plastik kanthi harga sing kompetitif. Coba critakake apa sing sampeyan kepengin ngrampungake karo Dhua lan carane bisa mbantu sampeyan.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita