Produk

  • Colored Acrylic Sheets & Colored Plexiglass

    Lembar Akrilik Berwarna & Plexiglass Berwarna

    Akrilik kasedhiya luwih saka mung cetha! Lembaran akrilik warna ngidini cahya nembus kanthi warna nanging ora ana difusi. Obyek bisa dideleng kanthi cetha ing sisih liyane kaya ing jendhela sing ana ing warna. Cocog kanggo akeh proyek kreatif. Kaya kabeh akrilik, lembaran iki bisa gampang dipotong, dibentuk lan digawe kanthi gampang. Dhua nawakake macem-macem Lembar Akrilik Plexiglass Berwarna.

    • Kasedhiya ing sheet 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830 mm / 1220 × 2440 mm) 

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,031 ″ nganti .393 ″ (0,8 - 10 mm)

    • Kasedhiya warna abang, oranye, kuning, ijo, coklat, biru, biru tua, ungu, ireng, putih lan spektrum warna

    • Kustomisasi ukuran cilik, kasedhiya pilihan kekandelan

    • Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

    • Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya

  • Clear Transparent Perspex Plexiglass Acrylic Sheet

    Lembar Akrilik Plexiglass Perspex Transparan Clear

    Jelas, transparan lan tanpa warna, lembaran akrilik iki serbaguna lan cocog kanggo meh kabeh aplikasi. Iki minangka alternatif sing populer ing kaca amarga bobote bobot sing luwih entheng lan resistensi pengaruh sing luwih gedhe. Kaya kabeh akrilik, lembaran iki bisa gampang dipotong, dibentuk lan digawe kanthi gampang. Donghua utamane nyedhiyakake sheet akrilik sing diekstrusi sing kasedhiya ing lembaran lengkap, lembar potongan ukuran kanthi macem-macem ukuran, nilai, lan bentuk.

     

    • Kasedhiya ing sheet 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830 mm / 1220 × 2440 mm) 

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,031 ″ nganti .393 ″ (0,8 - 10 mm)

    • ukuran khusus, kekandelan lan warna uga kasedhiya

    • Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

    • Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya

  • Sneeze Guards & Shields

    Pengawal Sneeze & Shields

    Alangan plexiglass kualitas dhua minangka cara sing apik kanggo nglindhungi staf lan pelanggan saka bakteri udara lan kuman sing nyebar liwat wahing utawa batuk. Panel plexiglass iki muncul ing njero ruangan - ing bilik kantor, ing konter toko ing toko lan restoran, ing kantor dokter - ing endi wae masarakat ngobrol kanthi pasuryan.
    • Portable
    • Bebas-ngadeg
    • Kaku banget & stabil
    • Ukuran khusus, desain lan grafis kasedhiya