Pusat Produk

Layanan Cut-to-Size

Katrangan singkat:

DHUA nawakake pabrikan plastik khusus kanthi rega terjangkau. Kita ngethok lembaran akrilik, polikarbonat, PETG, Polistirena, lan liya-liyane. Tujuane kanggo mbantu nyuda sampah lan ngirit saben ngisor proyek manufaktur akrilik utawa plastik.

Bahan Lembar kalebu ing ngisor iki:
• Theropopastik
• Akrilik sing diekstrusi utawa Cast
• PETG
• Polikarbonat
• Polistirena
• Lan Liyane - Mangga Enquire


Rincian Produk

Plembar lastik Cut kanggo Size lan Layanan Pabrikan

DHUA nawakake macem-macem pilihan materi lembar termoplastik lan solusi pemotongan seni kanggo kabeh kebutuhan pabrikan. Tujuane kanggo mbantu nyuda sampah lan ngirit saben ngisor proyek manufaktur akrilik utawa plastik. 

Cut-to-Size-Fabrication

Kita nyedhiyakake layanan pemotongan presisi tinggi kanthi mesin pemotong laser lan laser sing canggih. Kita bisa ngethok & ngukir gambar, slogan, logo, kutipan, lan liya-liyane sing dikepengini kanthi ukuran, wujud, lan gaya sing sampeyan seneng. Saka sheet sederhana nganti kontur lan label sing rumit, potongan utawa produksi seri - kabeh bisa digawe kanthi peralatan canggih.

cnc-acrylic-cutting

Nglereni Laser & Kerja CNC

Nglereni laser: Cocog banget kanggo obyek kanthi geometris uga obyek kompleks sing bisa digiling kanthi akurasi detail ekstrem. Pinggir bahan plastik sing dipotong laser wis rampung mengkilap - kayata laser akrilik utawa corak plastik khusus. Nduwe fleksibilitas sing dhuwur lan bisa ngatasi proyek kanthi tingkat kompleksitas. Mesin pemotong laser nyebabake efek mengkilap ing pinggir bahan kaya akrilik.

acrylic-cut-to-size

Nglereni CNC: Cocog kanggo obyek kanthi geometris uga obyek kompleks sing bisa digiling kanthi akurasi detail ekstrem. Ora ana mesin pemotong utawa ukiran liyane sing luwih apik ing bahan padhet tinimbang CNC. Kanthi mesin pemotong CNC, produk sing dibutuhake bisa ukuran khusus, dibentuk lan ditata kanthi desain kreatif sing unik.

CNC-cutting

We offer:

  • Pabrik Custom
  • Nglereni lan Ukiran Khusus (Laser and CNC Cutting)
  • Pemotongan Precision: Potongan Angle, Potong Bandsaw, Pola, Potongan Lingkaran
  • Pengeboran Lubang Precision, Countersink, Nunyuk
  • Panas mlengkung
  • Nyithak ing Akrilik utawa Lembar Plastik Liyane
  • Pabrik & Majelis
  • Desain Produk & Teknik
  • Lembar Plastik Akrilik utawa Plastik Liyane sing Dipotong
  • Gambar utawa sketsa
  • Ukuran
  • Bahan lan kekandelan
  • Gambar
  • File AI utawa PDF kanggo proyek Laser Cutting

Syarat Pedoman kita:

Cutting-Acrylic

Plastik Kualitas Tinggi, Kain Custom. Nyuwun Kutipan Dina iki! Kita siyap Mbantu Desain & Nggawe Apa sing Sampeyan Butuhake Kanggo Proyek. 

Contact-us

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita