Pusat Produk

Cahya

Katrangan singkat:

Bahan sing paling umum digunakake kanggo aplikasi cahya yaiku akrilik lan polikarbonat. Produk akrilik kita bisa digunakake kanggo nggawe lensa sing jelas utawa nyebar kanggo aplikasi pencahayaan perumahan, arsitektur lan komersial. Sampeyan bisa milih produk akrilik kanggo memenuhi persyaratan teknis lan visual proyek sampeyan.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Panel pandhuan cahya (LGP)
• Tandha ing njero ruangan
• Lampu perumahan
• Lampu komersial


Rincian Produk

Rincian Produk
Bahan sing paling umum digunakake kanggo aplikasi cahya yaiku akrilik lan polikarbonat. Lembar plastik akrilik lan polikarbonat akrilik kalebu lembaran plastik sing kuwat lan awet kanthi kemungkinan visual sing paling dhuwur. DHUA umume nyedhiyakake lembaran akrilik kanggo aplikasi cahya sampeyan.

Akrilik kelas optik digunakake kanggo nggawe Panel Pandhuan Cahaya (LGP). LGP minangka panel akrilik transparan sing digawe saka 100% Virgin PMMA. Sumber cahya dipasang ing pinggir. Cahya nggawe cahya saka sumber cahya kanthi rata ing ndhuwur ndhuwur sheet akrilik. Panel Pandhuan Cahaya (LGP) dikembangake khusus kanggo tondo iluminasi cahya sing padhang lan cahya, menehi padhang lan cahya sing padhang banget.

LGP

Produk sing gegandhengan

clear-acrylic-sheet-01Contact-us

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita