Pusat Produk

PETG Mirror

Katrangan singkat:

Lembar Mirror PETG nawakake pabrikan serbaguna kanthi kekuatan pengaruh sing apik, fleksibilitas desain sing apik lan kacepetan nggawe. Cocog kanggo Mainan bocah, kosmetik, lan perlengkapan kantor. 

• Kasedhiya ing 36 ″ x 72 ″ (915 * 1830 mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,0098 ″ nganti .039 ″ (0,25mm -1,0 mm)

• Kasedhiya kanthi warna perak sing bening

• Disedhiyakake karo masker polipurma, cet, kertas, adesif utawa plastik backcover PP 


Rincian Produk

Hnggih Gkapitunan PETG Lembar Cermin, Lembar Cermin Plastik PETG

Pangilon PETG sheeting minangka lembaran plastik sing serbaguna sing umume digunakake ing teknik, kosmetik, wadhah panyimpenan, lan liya-liyane amarga gampang di-thermoform lan dipotong kanggo nggawe bentuk kompleks kanthi rincian sing tepat. Pangilon PETGnyedhiyakake macem-macem mupangat saka kajelasan sing unggul, retensi gloss permukaan, ora ana whitening stres, nampa tinta lan cat, lan disetujoni dening FDA kanggo kontak panganan. Lembar Mirror PETG nawakake pabrikan serbaguna kanthi kekuatan pengaruh sing apik, fleksibilitas desain sing apik lan kacepetan nggawe. Pangilon PETG kita cocog kanggo Dolanan, kosmetik, lan perlengkapan kantor bocah. Kita duwe kekandelan 0,25 ~ 1 mm, ukuran 915 * 1830 mm, warna perak bening kasedhiya supaya bisa dipotong kanthi ukuran ukuran. 

PETG-features

Keuntungan Mirror PETG

Lembar Mirror PETG nawakake pabrikan serbaguna kanthi kekuatan pengaruh sing apik, fleksibilitas desain sing apik lan kacepetan nggawe.

Pangilon PETG entheng lan fleksibel. Uga tahan pengaruh lan luwih kuwat tinimbang kaca tradisional. Pangilon PETG nyedhiyakake macem-macem mupangat saka kajelasan sing unggul, penylametan gloss permukaan, ora ana whitening stres, nampa tinta lan cat, lan disetujoni dening FDA kanggo kontak panganan. Amarga tahan lama lembaran akrilik iki, cermin PETG cocog kanggo cermin kamar mandi, cermin riasan, lan dolanan bocah.

Jeneng Produk Lembar Cermin PETG Gloss Dhuwur, Lembar Cermin Plastik PETG
Materi Bahan glikol Polyethylene Terephthalate 
Lumahing Rampung Nggilap
Werna Perak sing bening
Ukurane 915 * 1830mm, ukuran potongan khusus
Kandel 0,25 - 1,0 mm
Masking Film PE
Panganggone Produk kaca plastik
Fitur Tahan efek, fleksibel, Ramah lingkungan, Aman anak
Lamaran Dolanan Anak, kosmetik, lan perlengkapan kantor
MOQ 50 lembar
Kemasan
  1. Lumahing nganggo kertas carft utawa film PE
  2. Bali nganggo kertas utawa perekat sisih dobel
  3. Shipe nganggo palet kayu utawa kothak kayu

SIFAT FIZIKAL lan KIMIA 

Negara Fisik: sprei kaca padat

Werna: Cetha

Ambune: Ora ambu

Titik lebur: Ora kasedhiya

Titik Didih: Ora kasedhiya

Suhu bosok: 716 ° F (380 ° C) udakara

Titik Flash:> 842 ° F (> 450 ° C)

Suhu pengapian otomatis: 880 ° F (471 ° C)

Watesan bledosan: Ora kasedhiya

Tingkat Penguapan: Ora ditrapake

Tekanan Uap: Uap sing ora ditrapake

Kapadhetan: Ora ditrapake

Kapadhetan Relatif: 1.27

Kelarutan: Ora larut

 

Lamaran

Lembar pangilon PETG cocog kanggo digunakake ing pabrikan dolanan bocah, perlengkapan kantor lan panggunaan kosmetik. Aplikasi umum kalebu:

• Dolanan Anak

• Gunakake kosmetik

• Perlengkapan Kantor

• Desain kebon

• Pangilon keamanan

• produk Tampilan

• Tandha

• POP Top Tabel

Packaging

Kita Produsen Profesional

DHUA minangka produsen kualitas bahan akrilik (PMMA) paling apik ing China. Filsafat kualitas kita diwiwiti taun 2000 lan nggawa reputasi apik. Kita nawakake layanan profesional lan One-Stop kanggo para pelanggan kanthi ngrampungake proses produksi nggawe sheet transparan, plating vakum, nglereni, mbentuk, nggawe thermo kanthi awake dhewe. Kita fleksibel. Kita nawakake produk lan layanan khusus kanggo nggedhekake kepuasan pelanggan. Kabeh produk kasedhiya ing ukuran khusus, kekandelan, warna lan bentuk dll. Kita ngerti pentinge wektu timbal pangiriman kanggo para pelanggan, staf trampil, tim operasi sing darmabakti, proses internal sing disederhanakake lan manajemen sing efisien mbantu kita njamin manawa bisa nggayuh 3-15 dina kerja janjine pengiriman cepet. 

Why-choose-us

Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 DHUA-Exhibition Packaging faq

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita