Pusat Produk

Mirror Acrylic Warna

Katrangan singkat:

Mupangat saka entheng, bentuke, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, lembaran kaca akrilik bisa digunakake minangka alternatif kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Cermin akrilik dhua kasedhiya kanthi macem-macem warna.

• Kasedhiya ing 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830mm / 1220x2440mm) lembar

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1,0 - 6.0 mm)

• Kasedhiya warna amber, emas, emas mawar, tembaga, biru, biru tua, ijo, oranye, abang, perak, kuning lan warna liyane sing dikustomisasi.

• Kustomisasi ukuran cilik, kasedhiya pilihan kekandelan

• Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

• Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya

 


Rincian Produk

Mirror Akrilik Berwarna Lembar, Akrilik Cermin Werna Plexiglass Lembar 

Mupangate entheng, pengaruh, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, kita sprei akrilik akriliks bisa digunakake minangka alternatif kanggo kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Kaya kabeh akrilik, kitasprei akrilik akriliks bisa gampang dipotong, dibor, dibentuk lan laser. Lembar pangilon kita duwe macem-macem warna, kekandelan lan ukuran, lan nawakake pilihan pangilon ukuran cilik.

acrylic-mirror-features

Jeneng produk Lembar Plexiglass Akrilik Cermin, Lembar Cermin Akrilik Berwarna
Materi Materi PMMA Prawan
Lumahing Rampung Nggilap
Werna Amber, emas, emas mawar, tembaga, biru, biru peteng, ijo, oranye, abang, perak, kuning lan liyane warna khusus
Ukurane 1220 * 2440 mm, 1220 * 1830 mm, ukuran potongan khusus
Kandel 1-6 mm
Kapadhetan 1,2 g / cm3
Masking Kertas film utawa kraft
Lamaran Dekorasi, pariwara, tampilan, kerajinan, kosmetik, keamanan, lsp.
MOQ 50 lembar
Sample wektu 1-3 dina
Wektu pangiriman 10-20 dina sawise entuk setoran

Acrylic-mirror-advantages

Informasi Ukuran

Amarga toleransi manufaktur lan nglereni, dawa lan jembaré sheet bisa beda-beda +/- 1/4 ″. Toleransi kekandelan yaiku +/- 10% ing sheet akrilik lan bisa beda-beda sajrone sheet. Biasane kita ndeleng variasi kurang saka 5%. Mangga waca kekandelan sheet nominal lan nyata ing ngisor iki.

0,06 ″ = 1,5 mm

1/8 ″ = 3 mm = 0,118 ″

3/16 ″ = 4,5 mm = 0,177 ″

1/4 ″ = 6 mm = 0,236 ″

Hubungi kita yen sampeyan duwe syarat toleransi dimensi sing luwih kenceng tinimbang toleransi standar.

Informasi Warna

Lembar Cermin Akrilik Dhua kasedhiya kanthi macem-macem warna.

acrylic-mirror-color

Lamaran

Kita pangilon akriliklembar cocog kanggo macem-macem aplikasi. Ana akeh panggunaan umum, kanthi sing paling populer yaiku Titik penjualan / Titik tuku, tampilan ritel, signage, keamanan, kosmetik, kelautan, lan proyek otomotif, uga mebel dekorasi lan nggawe kabinet, kasus tampilan, POP / eceran / perlengkapan toko, desain dekoratif lan interior lan aplikasi proyek DIY. 

acrylic-mirror-application

Pangilon Plexiglass minangka lembaran "reflektif". Ana akeh aplikasi ing endipangilon akrilik(Pangilon Plexiglass) bisa digunakake kanthi apik. Dudu kanggo ngganti bayangan kualitas kaca kaca. Yen jarene, sampeyan kudu nimbang pangilon plexiglass ing aplikasi sing SAFETY dadi keprihatinan utama amarga kaca plastik angel banget dipecah - lan nalika kedadeyan, pecah dadi gedhe sing bisa ditangani kanthi tangan kosong.

Nalika refleksi saka cermin 1/8 ″ utawa 1/4 looks katon adoh saka jarak 1-2ft, 10-25ft utawa luwih, efek "omah sing nyenengake" amarga lembaran kasebut fleksibel (dene gelas kaku banget). Kualitas refleksi pancen gumantung karo FLATNESS tembok sing dipasang (lan ukuran pangilon).

Packaging

Proses Produksi

Lembar Cermin Akrilik Dhua digawe nganggo sheet akrilik sing diekstrusi. Mirrorizing ditindakake kanthi proses metallizing vakum kanthi aluminium dadi logam utama sing diuap.

Acrylic-mirror-production-process

Napa Pilih Kita

Kita Produsen Profesional

Why-choose-us Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05 faq

Contact-us

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita