Produk

  • Coating Services

    Layanan Pelapisan

    DHUA nawakake layanan lapisan kanggo lembaran termoplastik. Kita nggawe lapisan tahan abrasi, anti-kabut lan pangilon premium ing lapisan akrilik utawa plastik liyane kanthi fasilitas produksi canggih lan peralatan pangolahan. Tujuane kanggo mbantu sampeyan nglindhungi, nggawe kustomisasi, lan kinerja luwih saka plastik. 

    Layanan lapisan kalebu ing ngisor iki:

    • AR - Lapisan Tahan Gores
    • Pelapisan Anti Kabut
    • Lapisan Cermin Lumahing

  • Cut-to-Size services

    Layanan Cut-to-Size

    DHUA nawakake pabrikan plastik khusus kanthi rega terjangkau. Kita ngethok lembaran akrilik, polikarbonat, PETG, Polistirena, lan liya-liyane. Tujuane kanggo mbantu nyuda sampah lan ngirit saben ngisor proyek manufaktur akrilik utawa plastik.

    Bahan Lembar kalebu ing ngisor iki:
    • Theropopastik
    • Akrilik sing diekstrusi utawa Cast
    • PETG
    • Polikarbonat
    • Polistirena
    • Lan Liyane - Mangga Enquire