Produk

  • Acrylic Convex Mirror

    Cermin Cembung Acrylic

    DHUA nyedhiyakake cermin cembung kualitas paling apik sing nyedhiyakake refleksi tampilan sing luwih angel kanggo wilayah sing angel dideleng kanthi jarak sing luwih gedhe. Mirror iki diproduksi saka 100% prawan, akrilik kelas optik sing njamin kinerja lan daya tahan sing luar biasa. Dheweke digunakake minangka:

    • Mirror Keamanan lan Keamanan Cembung, Mirror Cembung Lalu Lintas Dalan

    • Cermin Cembung Akrilik, Cermin Titik Wuta, Kaca Spion Cembung Rearview

    • Pangilon Keselamatan Bayi

    • Mirror Dinding Cembung Acrylic Dekorasi / Mirror Anti-Maling

    • Kaca Cermin / Cembung Plastik Sisi Ganda

  • Acrylic Mirror Sheets

    Lembar Cermin Akrilik

    Mupangat saka entheng, bentuke, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, lembaran kaca akrilik bisa digunakake minangka alternatif kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Kaya kabeh akrilik, lembaran pangilon akrilik kita bisa dipotong kanthi gampang, dibor, digawe lan digawe diukir kanthi laser.

    • Kasedhiya ing 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830mm / 1220x2440mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1,0 - 6.0 mm)

    • Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

    • Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya

  • Wall Mirror

    Cermin Tembok

    Stiker Dinding Cermin Akrilik DHUA digawe kanthi sampurna kanggo kegiatan DIY. Decal wall sticker stiker iki digawe saka akrilik plastik, lumahing reflektif lan mburi duwe lem, gampang ditempelake lan dicopot tanpa gawe piala ing tembok, ora ana alat sing dibutuhake kanggo nyiyapake. Dekorasi tembok akrilik ora beracun, ora gampang dilindhungi, nglindhungi lingkungan lan anti karat.

    • Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran utawa ukuran khusus
    • Kasedhiya ing salaka, emas. akeh warna sing beda utawa khusus
    • Kasedhiya ing heksagon, bunder, jantung dll. wujud sing beda utawa khusus
    • Disedhiyakake karo film protèktif ing permukaan, pérangan swadaya

  • See-Thru / Two-Way Mirror

    Ndeleng-Liwat / Pangilon Loro-Way

    Mirror Two-Way Acrylic, sing sok diarani kaca tingal, pengawasan, kaca transparan utawa siji arah. Pangilon khusus iki ngidini sampeyan ndeleng liwat nalika isih nggambarake cahya bali. Kanggo ngawasi, aplikasi khusus, Dhua See-Thru / Two Way Acrylic Mirror minangka pilihan sing cocog.

    • Kasedhiya ing sheet 1220 * 915mm / 1220 * 1830mm / 1220x2440mm

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1,0 - 6.0 mm)

    • Kasedhiya warna

    • Ukuran lan kekandelan khusus uga kasedhiya 

  • Color Acrylic Mirror

    Mirror Acrylic Warna

    Mupangat saka entheng, bentuke, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, lembaran kaca akrilik bisa digunakake minangka alternatif kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Cermin akrilik dhua kasedhiya kanthi macem-macem warna.

    • Kasedhiya ing 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830mm / 1220x2440mm) lembar

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1,0 - 6.0 mm)

    • Kasedhiya warna amber, emas, emas mawar, tembaga, biru, biru tua, ijo, oranye, abang, perak, kuning lan warna liyane sing dikustomisasi.

    • Kustomisasi ukuran cilik, kasedhiya pilihan kekandelan

    • Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

    • Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya