Pusat Produk

Lembar Akrilik Plexiglass Perspex Transparan Clear

Katrangan singkat:

Jelas, transparan lan tanpa warna, lembaran akrilik iki serbaguna lan cocog kanggo meh kabeh aplikasi. Iki minangka alternatif sing populer ing kaca amarga bobote bobot sing luwih entheng lan resistensi pengaruh sing luwih gedhe. Kaya kabeh akrilik, lembaran iki bisa gampang dipotong, dibentuk lan digawe kanthi gampang. Donghua utamane nyedhiyakake sheet akrilik sing diekstrusi sing kasedhiya ing lembaran lengkap, lembar potongan ukuran kanthi macem-macem ukuran, nilai, lan bentuk.

 

• Kasedhiya ing sheet 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830 mm / 1220 × 2440 mm) 

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,031 ″ nganti .393 ″ (0,8 - 10 mm)

• ukuran khusus, kekandelan lan warna uga kasedhiya

• Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

• Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya


Rincian Produk

Lembar Akrilik Plexiglass Clear, Lembar Plastik Transparan

Akrilik, uga dikenal kanthi jeneng Plexiglass, kalebu termoplastik lan asring diwenehake ing sheet minangka alternatif kaca utawa ringan utawa pecah kanggo kaca. Lembar Akrilik sing Cetha nampilake kualitas kaya kaca - kejelasan, kecemerlangan, lan transparansi - nanging ing setengah bobot lan bola-bali tahan resistensi saka kaca. Gampang digawe, gandheng uga karo adesif lan pelarut, lan gampang kanggo thermoform tanpa kelangan kejelasan optik.

Donghua utamane nyedhiyakake sheet akrilik sing diekstrusi sing kasedhiya ing lembaran lengkap, lembar potongan ukuran kanthi macem-macem ukuran, nilai, lan bentuk.

acrylic-sheet-features
Jeneng Produk Lembar Akrilik Plexiglass Clear, Lembar Plastik Transparan - "PMMA, Lucite, Acrylite, Perspex, Acrylic, Plexiglas, Optix"
Jeneng dawa Methacrylate Polymethyl
Materi 100% PMMA Prawan
Lumahing Rampung Nggilap
Ukurane 1220 * 1830mm / 1220x2440mm (48 * 72 in / 48 * 96 in)
Thickness 0,8 0,8- 10 mm (0,031 in - 0,393 in)
Kapadhetan 1,2g / cm3
Opacity Transparan
Panularan Cahya 92%
Jinis Akrilik Diekstrusi
MOQ 50 lembar
Pangiriman Wektu 5-10 dina sawise konfirmasi pesenan
Dhua-acrylic-sheet-highlights

Lembar Akrilik DHUA Gampang Gawe

Lembar akrilik serbaguna kita bisa gampang dipotong, digergaji, dilatih, dipoles, dibengkokake, dipesoni, dipasang ing thermoform lan semen

acrylic-sheet-fabricate

Informasi Ukuran

Toleransi Cut-to-Size standar lan toleransi jembaré +/- 1/8 ″, nanging umume luwih akurat. Hubungi kita yen sampeyan butuh presisi sing luwih gedhe. Toleransi ketebalan lembaran akrilik +/- 10% lan bisa beda-beda sajrone sheet, nanging variasi biasane kurang saka 5%. Mangga waca kekandelan sheet nominal lan nyata ing ngisor iki.

  • 0,06 ″ = 1,5mm
  • 0,08 ″ = 2mm
  • 0,098 ″ = 2,5mm
  • 1/8 ″ = 3mm = 0.118 ″
  • 3/16 ″ = 4.5mm = 0.177 ″
  • 1/4 ″ = 5.5mm = 0.217 ″
  • 3/8 ″ = 9mm = 0,354 ″

Plexiglass Akrilik Berwarna Tembus, Transparan utawa Opaque Avalilable 

· Plexiglass Akrilik Transparan = Gambar bisa dideleng liwat lembaran (kaya kaca warna)

· Plexiglass Akrilik sing Tembus = Cahaya & Bayangan bisa dideleng liwat Lembar.

· Plexiglass Akrilik Opaque = Lampu utawa gambar ora bisa dideleng liwat sheet.

acrylic-plexiglass

Aplikasi

Lembar akrilik serbaguna lan kabeh guna kanthi sifat multi fungsi, lembaran akrilik sing diekstrusi duwe macem-macem aplikasi ing akeh panggunaan perumahan, komersial, industri, lan profesional.

Aplikasi Khas: 

Kaca, penjaga & tameng, pratandha, pencahayaan, kaca bingkai gambar, panel pandhuan cahya, signage, tampilan ritel, pariwara lan tampilan titik jual & jual, kios pameran lan case display, front kabinet lan macem-macem proyek DIY liyane. Dhaptar ing ngisor iki mung minangka conto.

■ Tampilan point-of-tuku ■ Pameran pameran dagang

■ Tutup peta / foto ■ Medium bingkai

■ Panel peralatan elektronik ■ Mesin kaca

■ Kaca kacamata keamanan • Perlengkapan tampilan ritel lan kasus

■ Sing duwe brosur / iklan ■ Lensa

■ Penjaga percikan ■ diffuser lampu

■ Tandha ■ Peralatan transparan

■ Model ■ Penjaga sneeze

■ Jendhela demonstrasi lan omah ■ Tutup peralatan

acrylic-application

Proses Produksi

Lembar akrilik sing diekstrusi digawe kanthi proses ekstrusi. Pelet resin akrilik dipanasake dadi massa cair sing terus-terusan ditolak liwat die, posisi sing nemtokake kekandelan lembar sing diprodhuksi. Sawise mati, massa cair ngeculake suhu lan bisa dipotong lan dipotong nganti ukuran lembar sing dibutuhake.

acrylic-sheet-extrusion-process

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita