Pusat Produk

Ndeleng-Liwat / Pangilon Loro-Way

Katrangan singkat:

Mirror Two-Way Acrylic, sing sok diarani kaca tingal, pengawasan, kaca transparan utawa siji arah. Pangilon khusus iki ngidini sampeyan ndeleng liwat nalika isih nggambarake cahya bali. Kanggo ngawasi, aplikasi khusus, Dhua See-Thru / Two Way Acrylic Mirror minangka pilihan sing cocog.

• Kasedhiya ing sheet 1220 * 915mm / 1220 * 1830mm / 1220x2440mm

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1,0 - 6.0 mm)

• Kasedhiya warna

• Ukuran lan kekandelan khusus uga kasedhiya 


Rincian Produk

Mirror See-Through Acrylic, Waca-Thru/ Two-Way Mkesalahan Akrikil Sheet

Mirror Two-Way Acrylic, sing sok diarani kaca tingal, pengawasan, kaca transparan utawa siji arah. A sheet akrilik kaca loro dirancang karo film semi-transparan ing akrilik, supaya sawetara kedadeyan cilik bisa nyuda lan nggambarake sisane. Kaya kabeh akrilik, lembaran iki bisa gampang dipotong, dibentuk lan digawe kanthi gampang.

acrylic-mirror-features

Jeneng produk Mirror Priksa-Liwat Akrilik, Lembar Akrilik Mirror Loro-Loro /
Materi Materi PMMA Prawan
Lumahing Rampung Nggilap
Werna Cetha utawa warna
Ukurane 1220 * 915mm, 1220 * 1830mm, 1220 * 2440mm, ukuran potong khusus
Kandel 1-6 mm
Kapadhetan 1,2 g / cm3
Masking Kertas film utawa kraft
Lamaran Pengawasan, keamanan, kandhang kewan
MOQ 50 lembar
Sample wektu 1-3 dina
Wektu pangiriman 10-20 dina sawise entuk setoran

Acrylic-mirror-advantages

Informasi Ukuran

Amarga toleransi manufaktur lan nglereni, dawa lan jembaré sheet bisa beda-beda +/- 1/4 ″. Toleransi kekandelan yaiku +/- 10% ing sheet akrilik lan bisa beda-beda sajrone sheet. Biasane kita ndeleng variasi kurang saka 5%. Mangga waca kekandelan sheet nominal lan nyata ing ngisor iki.

0,06 ″ = 1,5 mm

1/8 ″ = 3 mm = 0,118 ″

3/16 ″ = 4,5 mm = 0,177 ″

1/4 ″ = 6 mm = 0,236 ″

Hubungi kita yen sampeyan duwe syarat toleransi dimensi sing luwih kenceng tinimbang toleransi standar.

 

Informasi Warna

Lembar Cermin Akrilik Dhua kasedhiya kanthi macem-macem warna.

acrylic-mirror-color

Rong arah utawa ndeleng-liwat kaca akrilik duwe macem-macem aplikasi lan mupangate. Ing ngisor iki sawetara cara kanggo nggabungake sheet akrilik kaca loro ing bisnis utawa omah.

  • Keamanan Ngarep
  • Pengawasan Komersial
  • Ndhelikake TV
  • Mirror Cerdas
  • Privasi Ngarep
  • Ndhelikake regane larang regane
  • Pengawasan Bank
  • Keamanan Toko
  • Pendhidhikan
  • Penelitian Kewan

Packaging

Proses Produksi

Lembar Cermin Akrilik Dhua digawe nganggo sheet akrilik sing diekstrusi. Mirrorizing ditindakake kanthi proses metallizing vakum kanthi aluminium dadi logam utama sing diuap.

 Acrylic-mirror-production-process

Kita Produsen Profesional

Why-choose-us Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05 faq

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita