Pusat Produk

Seni & Desain

Katrangan singkat:

Theropopastik minangka media ekspresi lan inovasi sing apik banget. Pilihan produk akrilik serbaguna lan kaca mirror plastik sing berkualitas tinggi mbantu para desainer nggawe visi kreatif. Kita nyedhiyakake macem-macem warna, kekandelan, pola, ukuran sheet lan formulasi polimer kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi seni lan desain sing ora kaetung.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:

• Kriya

• Dekorasi Dinding

• Nyithak

• Tampilan

• furnishing


Rincian Produk

Theropopastik minangka media ekspresi lan inovasi sing apik banget. Pilihan produk akrilik serbaguna lan kaca mirror plastik sing berkualitas tinggi mbantu para desainer nggawe visi kreatif. Kita nyedhiyakake macem-macem warna, kekandelan, pola, ukuran sheet lan formulasi polimer kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi seni lan desain sing ora kaetung. Kita nawakake macem-macem desain & manufaktur akrilik kanggo pengecer & bisnis lan dekorasi omah kanthi macem-macem pilihan pesenan - saka kekandelan nganti pola lan saka warna nganti rampung. 

 

Aplikasi

Karya seni

Saka nglindhungi tampilan nganti foto, akrilik minangka pilihan sing luwih disenengi kanggo aplikasi kaca. Pameran museum lan pameran liyane uga entuk manfaat saka sifat penyaringan UV akrilik. Akrilik ora mung bakal nglindhungi seni - nanging seni. Akrilik minangka media sing cocog kanggo kreativitas.

acrylic-artwork

Hiasan Tembok

DHUA Acrylics minangka cara modis lan modern kanggo nggawa tentrem, harmoni lan sentuhan romantis ing dekorasi omah utawa kantor. Dekorasi tembok akrilik ora beracun, ora gampang dilindhungi, nglindhungi lingkungan lan anti karat. Cocog kanggo dekorasi tembok utawa jendhela interior, ruang tamu, kamar, utawa toko. Ora gawe piala lingkungan lan kesehatan. 

acrylic-wall-decor

Nyithak

Percetakan akrilik minangka cara kontemporer kanggo nampilake fotografi, karya seni, signage, pesen pemasaran utawa gambar liyane ing cetakan tembok sing nyengsemake. Ngganti gambar sampeyan dadi mahakarya sing nggumunke nalika nyithak fotografi utawa kriya sing apik langsung menyang plexiglass akrilik. Akrilik DHUA minangka produk pilihan kanggo desainer tandha lan desainer amarga daya tahan, hawa, lan gampang ngukur thermoforming. 

Acrylic-printing

Tampilan

Saka tampilan Titik ritel (POP) nganti pameran museum, akrilik DHUA minangka bahan sing cocog kanggo tampilan lan kasus tampilan / kotak amarga materail akrilik berkualitas tinggi sing dilengkapi anti-shatter, optik Murni, entheng, efektif biaya, serbaguna lan gampang digawe. Iki nggawe merek lan produk sampeyan dadi cerah.

Acrylic-display

Prabotan

Akrilik nduweni tampilan kaca sing menehi gaya unik. Lembar akrilik minangka landasan sing cocog kanggo pabrikan tabletop, rak lan permukaan datar liyane sing ora bisa digunakake utawa ora digunakake kaca. 

Acrylic-furnishing

Produk sing gegandhengan

Contact-us
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita