Pusat Produk

Pameran & Pameran Dagang

Katrangan singkat:

Pabrikan plastik lan plastik kinerja wis njeblug ing adegan prastawa. Plastik nawakake solusi ringan nanging awet sing kasedhiya ing macem-macem warna, kekandelan, lan tekstur. Perusahaan acara seneng akrilik amarga bisa cocog karo macem-macem tema dekorasi lan cukup awet supaya bisa katon apik sawise pirang-pirang acara.

Produk lembar termoplastik DHUA akeh digunakake ing ruang pameran lan pameran dagang.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Kasus tampilan
• Kertu bisnis / brosur / wadhah tandha
• Tandha
• Rak
• Sekat
• Bingkai poster
• Dekorasi tembok


Rincian Produk

Rincian Produk

Acrylics minangka polimer methyl methacrylate (PMMA), kanthi macem-macem sifat sing migunani kanggo ditampilake ing pameran dagang utawa ing tampilan sing dituku. Cetha, entheng, angel & tahan dampak, bisa disesuaikan, gampang digawe lan gampang diresiki. Kemungkinan karo akrilik ngluwihi tampilan pameran dagang. Acrylics minangka pilihan sing populer kanggo elemen ritel liyane kayata manekin, tampilan jendela, rak utawa rak sing dipasang ing tembok, tampilan countertop sing muter lan signage.

 

Aplikasi

Lembar akrilik dhua nggawe basis sing cocog kanggo nggawe kios lan pameran dagang. Kabeh saka meja lan counter menyang spanduk lan tandha tampilan bisa kasedhiya saka sheet akrilik kanggo narik perhatian para pelanggan.

● Kasus tampilan
● Kertu bisnis / brosur / wadhah tandha
● Pratandha
● Rak
● Sekat
● Bingkai poster
● Dekorasi tembok

Acrylic-Exhibit-Trade Show

Produk sing gegandhengan

Contact-us

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita