Pusat Produk

Layanan Pelapisan

Katrangan singkat:

DHUA nawakake layanan lapisan kanggo lembaran termoplastik. Kita nggawe lapisan tahan abrasi, anti-kabut lan pangilon premium ing lapisan akrilik utawa plastik liyane kanthi fasilitas produksi canggih lan peralatan pangolahan. Tujuane kanggo mbantu sampeyan nglindhungi, nggawe kustomisasi, lan kinerja luwih saka plastik. 

Layanan lapisan kalebu ing ngisor iki:

• AR - Lapisan Tahan Gores
• Pelapisan Anti Kabut
• Lapisan Cermin Lumahing


Rincian Produk

Coating Layanan

DHUA nawakake layanan lapisan kanggo lembaran termoplastik lan layanan lapisan optik kanggo ponsel. Ing kene, utamane nggambarake layanan nutupi sheet thermoplastic.

Kita nggawe lapisan tahan abrasi, anti-kabut lan pangilon premium ing lapisan akrilik utawa plastik liyane kanthi fasilitas produksi canggih lan peralatan pangolahan.

Tujuane kanggo mbantu sampeyan nglindhungi, nggawe kustomisasi, lan kinerja luwih saka plastik. Kanggo nindakake, kita kerja bareng sampeyan milih lapisan adhedhasar lingkungan operasi lan syarat produksi. Banjur, nggabungake layanan persiyapan canggih, teknologi aplikasi sing tepat lan operasi pasca-lapisan kanggo nggawe kinerja lapisan optimal kanggo lembaran plastik.

protection-plastic-sheets

AR - Lapisan Tahan Gores

Lapisan sing angel utawa lapisan anti-goresan luwih apik diarani lapisan tahan abrasi. Lapisan Tahan Gores AR kanthi nyata nambah resistensi abrasi lan resistensi kimia lembaran nalika njaga sifat luar biasa sing ana gandhengane karo akrilik DHUA utawa lembaran plastik liyane, lan nambah umur layanan produk kasebut.

Akrilik dilapisi resistensi abrasi utawa lembaran plastik liyane minangka pilihan sing sampurna nalika nglindhungi uwal saka gores dadi perhatian utama. Kasedhiya nganggo lapisan ing siji utawa loro-lorone, cocog banget kanggo aplikasi sing mbutuhake resistensi abrasi, noda lan pelarut. 

abrasion-resistant

Lapisan Anti Kabut

DHUA nyedhiyakake lapisan anti-kabut, yaiku lapisan sing bening saka kristal sing tahan tahan lama lan unggul kanggo fogging lan formulasi khusus kanggo lembaran polikarbonat, film polikarbonat, lapisan sing bisa dicuci banyu lan kompatibel karo perawatan nutupi pangilon. Aplikasi kasebut pancen liar ing wilayah visor, kayata eyewear safety, masker & tameng rai, aplikasi elektronik lan liya-liyane.

anti-fog-coating

Lapisan Cermin

Film aluminium tipis ditrapake ing landasan, lan dilindhungi lapisan pelindung sing jelas. Film kasebut bisa uga opaque kanggo nggawe permukaan reflektif berkualitas tinggi, utawa semi-transparan kanggo visibilitas rong arah, uga dikenal minangka kaca ngarep. Biasane landasan sing ditutupi yaiku akrilik, lan landasan plastik liyane kayata PETG, Polycarbonate lan Polystyrene sheet bisa dilapisi kanggo nggawe efek sing padha. 

Plastik Kualitas Tinggi, Kain Custom. Nyuwun Kutipan Dina iki! Kita siyap Mbantu Desain & Nggawe Apa sing Sampeyan Butuhake Kanggo Proyek. 

Contact-us

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita