Pusat Produk

Pratandha

Katrangan singkat:

Luwih entheng lan awet tinimbang pratandha logam utawa kayu, tandha plastik bisa nahan kahanan ruangan kanthi minimal luntur, retak, utawa degradasi. Lan plastik bisa dicetak utawa mesin kanthi spesifikasi sing tepat sing dibutuhake kanggo tampilan utawa tandha lan bisa diproduksi kanthi warna-warna khusus. Dhua nawakake bahan plastik akrilik kanggo tondo asto lan nawakake pabrikan khusus.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Tandha surat saluran
• Tandha listrik
• Tandha njero ruangan
• Tandha LED
• Papan menu
• Tandha neon
• Tandha ruangan
• pratandha thermoformed
• pratandha Wayfinding


Rincian Produk

Bahan signage saka DHUA nyakup papan reklame, papan skor, papan iklan toko ritel lan tampilan iklan stasiun transit. Produk umum kalebu tandha-tandha non-listrik, papan reklame digital, layar video lan tandha-tandha neon. Dhua utamane nawakake bahan akrilik sing kasedhiya ing standar, lan potongan ukuran lan pabrikan khusus kanggo aplikasi tondo asto.

Tandha akrilik yaiku lembaran plastik kanthi finish mengkilap. Kasedhiya kanthi macem-macem warna, kayata frosted lan clear. Jinis tandha iki bobot entheng lan awet kanggo njaba lan njero ruangan. Sampeyan uga fleksibel yen cocog karo desain apa wae. Ana macem-macem macem-macem panggunaan sing nggawe tandha iki misuwur banget.

Acrylic-Signs

Produk sing gegandhengan

Contact-us

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita