Produk

  • Anti-Fog Mirror

    Mirror Anti-Fog

    Pangilon anti-Kabut dirancang kanggo tahan fogging ing kahanan sing paling angel. Umume digunakake ing cukur cermin / shower, cermin gigi, lan sauna, aplikasi klub kesehatan.

    • Kasedhiya kanthi lapisan tahan abrasi

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1 mm -6.0 mm)

    • Disedhiyakake karo polyfilm, punggung perekat lan masking khusus

    • Pilihan kait adhesif sing bisa dicopot awet kasedhiya

  • Polystyrene Mirror

    Pangilon Polystyrene

    Lembar pangilon Polystyrene (PS) minangka alternatif efektif kanggo pangilon tradisional sing meh ora bisa dipecah lan entheng. Cocog kanggo kerajinan, nggawe model, desain interior, mebel lan liya-liyane.

    • Kasedhiya ing 48 ″ x 72 ″ (1220 * 1830 mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .118 ″ (1,0 mm - 3,0 mm)

    • Kasedhiya kanthi warna perak sing bening

    • Disedhiyakake karo polyfilm utawa papermask, punggung perekat lan masking khusus

  • PETG Mirror

    PETG Mirror

    Lembar Mirror PETG nawakake pabrikan serbaguna kanthi kekuatan pengaruh sing apik, fleksibilitas desain sing apik lan kacepetan nggawe. Cocog kanggo Mainan bocah, kosmetik, lan perlengkapan kantor. 

    • Kasedhiya ing 36 ″ x 72 ″ (915 * 1830 mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya

    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,0098 ″ nganti .039 ″ (0,25mm -1,0 mm)

    • Kasedhiya kanthi warna perak sing bening

    • Disedhiyakake karo masker polipurma, cet, kertas, adesif utawa plastik backcover PP 

  • Polycarbonate Mirror

    Pangilon Polikarbonat

    Lembar Cermin Polikarbonat minangka cermin paling angel sing kasedhiya ing pasar. Amarga kekuwatan sing luar biasa lan resistensi sing pecah, mula sejatine ora bisa dipecah. Sawetara mupangat kaca PC kita yaiku kekuatan, daya tahan, tahan panas sing dhuwur, kejelasan kristal lan stabilitas dimensi.
    • Kasedhiya ing 36 ″ x 72 ″ (915 * 1830 mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya
    • Kasedhiya kanthi kekandelan 0,0098 ″ nganti .236 ″ (0,25 mm - 6,0 mm)
    • Kasedhiya kanthi warna perak sing bening
    • Waca-Liwat sheet kasedhiya
    • Lapisan tahan gores AR kasedhiya
    • Lapisan anti-kabut kasedhiya
    • Disedhiyakake karo polyfilm, punggung perekat lan masking khusus