Pusat Produk

Otomotif lan Transportasi

Katrangan singkat:

Kanggo kekuwatan lan daya tahan, produk lembaran akrilik lan kaca mirror DHUA digunakake ing aplikasi transportasi, cermin transportasi lan cermin otomotif.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Cermin cembung
• Kaca mburi, kaca kaca


Rincian Produk

Sprei & panel akrilik minangka alternatif sing entheng, fleksibel, lan tahan pecah kanggo kaca kaca tradisional. Kaca cermin kualitas lan daya tahan DHUA - digawe saka akrilik kelas optik - digunakake ing industri otomotif lan transportasi kanggo digunakake ing truk, bus, ATV, pesawat lan kendaraan laut. 

Automotor-mirror RearView-Mirror

 

Produk sing gegandhengan

Acrylic-convex-mirror

Contact-us
Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita