Pusat Produk

Pigura

Katrangan singkat:

Akrilik minangka alternatif kaca sing entuk popularitas minangka bahan framing. Pancen angel, fleksibel, entheng, lan uga bisa didaur ulang. Bingkai panel akrilik luwih fleksibel lan cocog kanggo kahanan urip amarga luwih aman lan awet. Dheweke bakal ngreksa foto lan bingkai luwih dawa tinimbang kaca. dheweke bisa ngemot kabeh saka foto nganti karya seni lan kenangan sing ramping.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:

• Dekorasi tembok

• Tampilan

• Artwrok

• Musemum


Rincian Produk

Rincian Produk

Akrilik wis misuwur kanthi kaca amarga nggawe pigura ing taun-taun pungkasan kanthi alesan sing apik. 

● Tahane pecah lan entheng, beda karo kaca. Karakteristik iki nggawe akrilik luwih disenengi kanggo fotografer sing kerja bareng bocah lan kulawarga - utamane bayi. Nyumerepi pigura kanthi panel akrilik ing nursery utawa ruang dolanan luwih aman tinimbang alternatif gelas, amarga ora bakal nglarani sapa wae yen tiba.

● Kajaba iku, sifat pecah lan entheng nggawe akrilik cocog kanggo dikirim. Disaranake akrilik bingkai khusus kanggo pameran seni sing apik amarga ukuran 1/2 gelas lan meh ora bisa dipecah. Supaya luwih gampang lan luwih aman kanggo ngeterake lan ngirim kriya kanggo pameran.

● Itis awet. Ora bakal nyebabake pigura mbengkongake suwe-suwe. Dadi bahan sing paling disenengi nalika nggantungake kriya skala gedhe lan kanggo disimpen.

Aplikasi

Akrilik bening minangka pilihan sing paling umum kanggo aplikasi framing saben dina. Iki minangka kulawarga akrilik sing paling larang, lan bakal menehi transmisi cahya nganti 92% kanggo gambar sing cetha kanthi optik.

Acrylic-framing

Produk sing gegandhengan

Contact-us

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita