Pusat Produk

Lembar Cermin Akrilik

Katrangan singkat:

Mupangat saka entheng, bentuke, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, lembaran kaca akrilik bisa digunakake minangka alternatif kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Kaya kabeh akrilik, lembaran pangilon akrilik kita bisa dipotong kanthi gampang, dibor, digawe lan digawe diukir kanthi laser.

• Kasedhiya ing 48 ″ x 72 ″ / 48 ″ x 96 ″ (1220 * 1830mm / 1220x2440mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1,0 - 6.0 mm)

• Film laser-cut 3-mil sing disedhiyakake

• Pilihan lapisan tahan gores AR kasedhiya


Rincian Produk

Mupangate entheng, pengaruh, tahan pecah, luwih murah lan luwih awet tinimbang kaca, kita sprei akrilik akriliks bisa digunakake minangka alternatif kanggo kaca kaca tradisional kanggo akeh aplikasi lan industri. Kaya kabeh akrilik, kitapangilon akriliklembaran bisa gampang dipotong, dibor, dibentuk lan laser. Lembar pangilon kita duwe macem-macem warna, kekandelan lan ukuran, lan nawakake pilihan pangilon ukuran cilik.

acrylic-mirror-features

Jeneng produk Akrilik sing jelas pangilon plexiglass lembaran
Materi Materi PMMA Prawan
Lumahing Rampung Nggilap
Werna Cetha, perak
Ukurane 1220 * 2440 mm, 1220 * 1830 mm, ukuran potongan khusus
Kandel 1-6 mm
Kapadhetan 1,2 g / cm3
Masking Kertas film utawa kraft
Lamaran Dekorasi, pariwara, tampilan, kerajinan, kosmetik, keamanan, lsp.
MOQ 50 lembar
Sample wektu 1-3 dina
Wektu pangiriman 10-20 dina sawise entuk setoran

Acrylic-mirror-advantages

Informasi Ukuran

Amarga toleransi manufaktur lan nglereni, dawa lan jembaré sheet bisa beda-beda +/- 1/4 ″. Toleransi kekandelan yaiku +/- 10% ing sheet akrilik lan bisa beda-beda sajrone sheet. Biasane kita ndeleng variasi kurang saka 5%. Mangga waca kekandelan sheet nominal lan nyata ing ngisor iki.

0,06 ″ = 1,5 mm

1/8 ″ = 3 mm = 0,118 ″

3/16 ″ = 4,5 mm = 0,177 ″

1/4 ″ = 6 mm = 0,236 ″

Hubungi kita yen sampeyan duwe syarat toleransi dimensi sing luwih kenceng tinimbang toleransi standar.

Lamaran

Lembar kaca akrilik kita cocog kanggo macem-macem aplikasi. Ana akeh panggunaan umum, kanthi sing paling populer yaiku Titik penjualan / Titik tuku, tampilan ritel, signage, keamanan, kosmetik, kelautan, lan proyek otomotif, uga mebel dekorasi lan nggawe kabinet, kasus tampilan, POP / eceran / perlengkapan toko, desain dekoratif lan interior lan aplikasi proyek DIY. 

acrylic-mirror-application

Packaging

Proses Produksi

Lembar Cermin Akrilik Dhua digawe nganggo sheet akrilik sing diekstrusi. Mirrorizing ditindakake kanthi proses metallizing vakum kanthi aluminium dadi logam utama sing diuap.

Acrylic-mirror-production-process

Kita Produsen Profesional

Why-choose-us Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05 faq

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita