Pusat Produk

Dental

Katrangan singkat:

Kanthi resistensi panas sing dhuwur, kekuatan pengaruh sing gedhe, anti-kabut lan tingkat kajelasan kristal sing dhuwur, sheeting polikarbonat DHUA minangka pilihan sing cocog kanggo tameng rai pelindung gigi lan kaca tingal gigi.

Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
• Pangilon gigi / Tutuk
• tameng rai


Rincian Produk

Rincian Produk

Kanthi resistensi panas sing dhuwur, kekuatan pengaruh sing gedhe, anti-kabut lan tingkat kajelasan kristal sing dhuwur, sheeting polikarbonat DHUA minangka pilihan sing cocog kanggo tameng rai pelindung gigi. Lan sprei cermin polikarbonat nyedhiyakake permukaan kaca kanggo cermin inspeksi, cermin cukur / shower, cermin kosmetik lan gigi kanggo nambah visibilitas.

Aplikasi

Pangilon Dental / Tutuk

Kaca depan utawa kaca tingal yaiku cermin cilik, biasane bunder, nganggo gagang. Iki ngidini praktisi mriksa njero cangkem lan sisih mburi untu.

dental

Tameng rai

Dhua nawakake tameng rai sing digawe saka PET utawa polikarbonat sing jelas kanthi lapisan anti kabut ing loro-lorone. Kita bisa nyuda ukuran sing dibutuhake. Tameng rai iki uga bisa digunakake minangka tameng rai supaya ora kecipratan, mabur lan rereget liyane sajrone diagnosis.

dental-face-shield

Produk sing gegandhengan

Kemasan nganggo Mirror Akrilik

Contact-us

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita