Produk

  • Security

    Keamanan

    Lembar akrilik DHUA, lembar polikarbonat meh ora bisa dipecah, menehi keuntungan sing beda tinimbang kaca babagan keamanan lan keamanan. Lembaran akylik lan polikarbonat cermin bisa digawe kanthi macem-macem cermin keamanan & cembung, cermin titik buta lan cermin inspeksi. Lembar akrilik sing bening bisa digawe dadi produk penjaga wahing sing populer.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Kaca keamanan & cermin keamanan cembung
    • Kaca pangilon & kaca lalu lintas
    • Pangilon keamanan cembung njero ruangan
    • Pangilon keamanan bayi
    • Kaca kubah
    • Cermin inspeksi lan ndeleng (cermin rong arah)
    • Ngawal Sneeze, Shield Keselamatan Penghalang Pelindung

  • Automotive and Transportation

    Otomotif lan Transportasi

    Kanggo kekuwatan lan daya tahan, produk lembaran akrilik lan kaca mirror DHUA digunakake ing aplikasi transportasi, cermin transportasi lan cermin otomotif.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Cermin cembung
    • Kaca mburi, kaca kaca

  • Lighting

    Cahya

    Bahan sing paling umum digunakake kanggo aplikasi cahya yaiku akrilik lan polikarbonat. Produk akrilik kita bisa digunakake kanggo nggawe lensa sing jelas utawa nyebar kanggo aplikasi pencahayaan perumahan, arsitektur lan komersial. Sampeyan bisa milih produk akrilik kanggo memenuhi persyaratan teknis lan visual proyek sampeyan.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Panel pandhuan cahya (LGP)
    • Tandha ing njero ruangan
    • Lampu perumahan
    • Lampu komersial

  • Framming

    Pigura

    Akrilik minangka alternatif kaca sing entuk popularitas minangka bahan framing. Pancen angel, fleksibel, entheng, lan uga bisa didaur ulang. Bingkai panel akrilik luwih fleksibel lan cocog kanggo kahanan urip amarga luwih aman lan awet. Dheweke bakal ngreksa foto lan bingkai luwih dawa tinimbang kaca. dheweke bisa ngemot kabeh saka foto nganti karya seni lan kenangan sing ramping.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:

    • Dekorasi tembok

    • Tampilan

    • Artwrok

    • Musemum

  • Exhibit & Trade Show

    Pameran & Pameran Dagang

    Pabrikan plastik lan plastik kinerja wis njeblug ing adegan prastawa. Plastik nawakake solusi ringan nanging awet sing kasedhiya ing macem-macem warna, kekandelan, lan tekstur. Perusahaan acara seneng akrilik amarga bisa cocog karo macem-macem tema dekorasi lan cukup awet supaya bisa katon apik sawise pirang-pirang acara.

    Produk lembar termoplastik DHUA akeh digunakake ing ruang pameran lan pameran dagang.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Kasus tampilan
    • Kertu bisnis / brosur / wadhah tandha
    • Tandha
    • Rak
    • Sekat
    • Bingkai poster
    • Dekorasi tembok

  • Art & Design

    Seni & Desain

    Theropopastik minangka media ekspresi lan inovasi sing apik banget. Pilihan produk akrilik serbaguna lan kaca mirror plastik sing berkualitas tinggi mbantu para desainer nggawe visi kreatif. Kita nyedhiyakake macem-macem warna, kekandelan, pola, ukuran sheet lan formulasi polimer kanggo nyukupi kabutuhan aplikasi seni lan desain sing ora kaetung.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:

    • Kriya

    • Dekorasi Dinding

    • Nyithak

    • Tampilan

    • furnishing

  • Dental

    Dental

    Kanthi resistensi panas sing dhuwur, kekuatan pengaruh sing gedhe, anti-kabut lan tingkat kajelasan kristal sing dhuwur, sheeting polikarbonat DHUA minangka pilihan sing cocog kanggo tameng rai pelindung gigi lan kaca tingal gigi.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Pangilon gigi / Tutuk
    • tameng rai

  • Retail & POP Display

    Tampilan Eceran & POP

    DHUA nawakake macem-macem lembaran plastik sing estetis, kayata akrilik, polikarbonat, polistirena lan PETG, kanggo nambah presentasi produk. Materi plastik iki cocog kanggo tampilan point-of-buying (POP) kanggo nambah sales lan nggawe browser biasa dadi konsumen sing mbayar amarga gampang digawe, sifat estetis sing luar biasa, entheng lan biaya, lan daya tahan sing luwih dawa bisa urip dawa kanggo POP nampilake lan nyimpen perlengkapan.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Artwrok
    • Nampilake
    • Kemasan
    • Tandha
    • Nyithak
    • Dekorasi tembok

  • Signage

    Pratandha

    Luwih entheng lan awet tinimbang pratandha logam utawa kayu, tandha plastik bisa nahan kahanan ruangan kanthi minimal luntur, retak, utawa degradasi. Lan plastik bisa dicetak utawa mesin kanthi spesifikasi sing tepat sing dibutuhake kanggo tampilan utawa tandha lan bisa diproduksi kanthi warna-warna khusus. Dhua nawakake bahan plastik akrilik kanggo tondo asto lan nawakake pabrikan khusus.

    Aplikasi utama kalebu ing ngisor iki:
    • Tandha surat saluran
    • Tandha listrik
    • Tandha njero ruangan
    • Tandha LED
    • Papan menu
    • Tandha neon
    • Tandha ruangan
    • pratandha thermoformed
    • pratandha Wayfinding