Hcdecbd988a2b4335a3544fadab7bdafdx2

Babagan Kita

Dhua 2
Dhua-reception 1-1
Dhua-workshop 5

Guangdong Donghua Optoelectronics Technology Co., Ltd. (DHUA) biyen jenenge Dongguan Fenghua Acrylic & Mirror Craft CO., Ltd, minangka pabrikan cermin plastik lan pemasok sing bermarkas ing kutha Dongguan, China. Ditemokake ing taun 2000, DHUA komitmen kanggo nyedhiyakake lembaran akrilik berkualitas tinggi lan macem-macem lembar kaca plastik, kayata kaca spion akrilik, kaca polistirena, kaca polikarbonat, kaca PETG, kaca anti-kabut, kaca depan lan pangilon Fresnel uga layanan ukuran sing dipotong. 

Kanthi teknologi lan fasilitas manufaktur canggih, DHUA nawakake Layanan profesional lan One-Stop kanggo para pelanggan kanthi ngrampungake proses produksi nggawe sheet transparan, plating vakum, nglereni, mbentuk, nggawe thermo dhewe. Kanthi pangembangan industri sing apik, DHUA saiki dadi pabrikan berkualitas sing paling apik ing produk kaca spion akrilik (PMMA) ing China kanthi upaya luwih saka 20 taun.

Lembar pangilon iki digunakake ing macem-macem lapangan kayata dolanan, perabotan, adol / Titik tuku, tampilan ritel, signage, keamanan, kosmetik, lan otomotif. 

Top 1

Produsen terkemuka berkualitas ing China

20 +

Taun epengalamane

10+

Jalur produksi otomatis modern

50T +

Rata-rata output saben dina

DHUA ngerti manawa pelanggan sing kepenak penting kanggo mata pencaharian, kamakmuran, lan potensi tuwuh. Minangka organisasi terdaftar ISO-9001 lan Perusahaan Teknologi Tinggi, sing nyedhiyakake kebutuhan pelanggan kanthi produk berkualitas lan keunggulan layanan minangka inti budaya saka layanan manufaktur, pratelan iki bakal diwakili ing kabeh karya sing ditindakake dening karyawan DHUA.

Saben karyawan DHUA tanggung jawab kanggo kualitas lan ketepatan wektu produk. Kabeh produk wis disertifikasi internasional, kayata Rohs, EN-71, ASTM, REACH lan SGS. 

abou1

Filsafat kualitas kita diwiwiti taun 2000 lan nggawa reputasi apik. Dina iki Donghua dadi pimpinan berkualitas, nggunakake luwih saka 300 karyawan lan ngladeni pelanggan global ing luwih saka 80 negara. Kita wis nggawe kemitraan strategis jangka panjang karo macem-macem perusahaan kaya NVC, Li & Fung, Hasbro, Sony, Mcdonald's, Mattel, Estee Laudder, Dior, Gree, Ge Lanshi lan Midea. 

Tim Kita

Tim kita minangka tim sampeyan. Kita bersatu kanggo nindakake sing paling apik kanggo ngladeni sampeyan karo tim profesional sing digawe saka anggota sing semangat, komitmen lan bakat. 

Frank Huang

Adol

Tina Zhuo

Sales Manager

Chris Piao

Adol

Helen Wang

Adol