Pusat Produk

Cermin Tembok

Katrangan singkat:

Stiker Dinding Cermin Akrilik DHUA digawe kanthi sampurna kanggo kegiatan DIY. Decal wall sticker stiker iki digawe saka akrilik plastik, lumahing reflektif lan mburi duwe lem, gampang ditempelake lan dicopot tanpa gawe piala ing tembok, ora ana alat sing dibutuhake kanggo nyiyapake. Dekorasi tembok akrilik ora beracun, ora gampang dilindhungi, nglindhungi lingkungan lan anti karat.

• Kasedhiya kanthi macem-macem ukuran utawa ukuran khusus
• Kasedhiya ing salaka, emas. akeh warna sing beda utawa khusus
• Kasedhiya ing heksagon, bunder, jantung dll. wujud sing beda utawa khusus
• Disedhiyakake karo film protèktif ing permukaan, pérangan swadaya


Rincian Produk

Stiker Dinding Cermin, Stiker Cermin Akrilik sing bisa dicopot DIY Cermin Dekorasi DIY Cermin Non Kaca kanggo Ngarep Dekorasi Kamar Tidur Ruang Keluarga

Desain pangilon dekoratif sing apik kanggo omah utawa kantor sampeyan bakal menehi tampilan seger, nggawe swasana sing mempesona lan menehi sentuhan apik banget ing interior sampeyan. 

Dhua tembok pangilonstiker stiker digawe saka akrilik plastik, lumahing reflektif lan mburi duwe lem dhewe; Ana film protèktif ing lumahing pangilon kanggo nyegah pangilon saka gores, ora ana alat sing dibutuhake kanggo nyiyapake.

Dekorasi tembok akrilik iki ora beracun, ora gampang dilindhungi, nglindhungi lingkungan lan anti karat. Cetha lan reflektif kaya kaca ngarep, nanging ora landhep lan rapuh tanpa ngrusak.

mirror-wall-stickers

Spesifikasi

Bahan: Plastik, akrilik

Werna: Pangilon warna perak, emas utawa luwih

Ukuran: Multiple ukuran utawa ukuran khusus

Wangun: Hexagon, bunder, jantung dll. wujud sing beda utawa khusus

Gaya: Modern

Aplikasi: Permukaan sing alus lan resik kalebu kaca, ubin keramik, plastik, logam, kayu lan cat lateks

Cathetan:

Kudu ngilangi film protèktif, bakal nampilake efek pangilon sing bening

Kudu tetep ing permukaan sing alus

wall-mirrors-home-decor

Fitur

Material Bahan Kualitas Paling Dhuwur】: Iki tembok pangilonstiker stiker digawe saka akrilik, entheng lan awet. Lumahing nggambarake lan mburi duwe lem dhewe; Ing lumahing duwe film protèktif, supaya luwih krasa luwih apik lan kaca tingal. Sadurunge nempelake tulen ngresiki tembok, wenehake lan teken produk ing permukaan sing rata nalika digunakake.

【Ukuran, Warna & Wangun: Pangilon akrilik bisa digawe kanthi gampang dadi bentuk sing dipengini, ana macem-macem warna lan ukuran

【Fungsi: Desain pangilon dekoratif nggawe omah sampeyan katon beda, luwih apik; Kanggo lumahing reflektif bisa nggawe ruangan sampeyan luwih cerah. Materi DIY menehi sampeyan rasa seneng, nggarap anak, mbantu anak ngembangake kecerdasan ..

【Bisa dicopot lan Anti gores】: Ing pangilon tembokstiker dekoratif bisa gampang dipasang lan dicopot tanpa tembok sampeyan. ana film protèktif ing lumahing pangilon kanggo nyegah pangilon saka goresan, tulung kupas nalika digunakake, pangilon bakal bening. Elinga manawa kaca pangilon kanthi film protèksi kabur

【Gampang Dipasang】: Ing stiker pangilon tembokbisa diatasi kanthi gampang karo back-adhesive lan dicopot tanpa ngrusak tembok sampeyan. Ora ana alat sing dibutuhake kanggo nyiyapake. Tutup film mburi banjur tancepake ing permukaan sing alus sing sampeyan pilih, kayata kothak, tembok, lawang, windows, lan lemari. Banjur copot film protèktif ngarep.

【Aman lan anti banyu】: Mirror tembok DIY digawe saka akrilik, lan bahan iki ora beracun, perlindungan lingkungan, ora gampang diganggu, anti karat. Stiker cermin jelas lan reflektif kaya kaca ngarep, nanging ora landhep lan rapuh tanpa ana kerusakan. Bersenang-senang lan nikmati lingkungan aman nalika nggawe sprei kaca tingal sampeyan bareng karo bocah-bocah lan bocah-bocah sing ana ing sangisoré pengawasan tanpa kuwatir cilaka utawa kacilakan. Luwih aman tinimbang kaca gaya lawas!

Aplikasi Wide】: Set sheet mirror adhesive akrilik iki digawe kanthi sampurna kanggo kegiyatan DIY sampeyan. Stiker cermin bisa ditrapake ing permukaan sing alus lan resik kayata tembok, lawang, windows, lemari, lan liya-liyane, cocog kanggo ruang tamu, ruang dolanan bocah, ruang makan, pawon, gymnasium, kantor omah, lorong, tembok latar mburi TV, sofa tembok latar mburi, teras tembok latar mburi kamar turu lan produk dekorasi tembok inovatif liyane, pasang supaya ruangane luwih jelas lan cerah.

mirror-wall

Cara nggunakake

LANGKAH 1: Tulung ngresiki permukaan sing arep dipasang stiker.

CATHETAN: Yen tembok ora cetha, stcker bakal tiba sajrone 24 jam.

LANGKAH 2: Copot kertas pelindung mburi, banjur lebokake ing tembok utawa permukaan liyane.

LANGKAH 3: Ana ngarep film protèktif. Pil saka film protèktif saka stikker lan resiki permukaan sing alon-alon.

CATHETAN

Iki dudu Cermin, pancen ora bisa digunakake minangka pangilon pengganti amarga mung efek. Ana film protèktif sing digunakake kanggo nglindhungi permukaan. Tulung kupas sadurunge digunakake.

diy-home-decor

Mirror-wall-packaging

Napa Pilih Kita

Kita Produsen Profesional

Why-choose-us Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05

FAQ

P1: Apa Donghua produsen OEM langsung?

A: Ya, pancen! Donghua minangka pabrikan OEM kanggo produksi sheet mirrror plastik wiwit taun 2000.

P2: Informasi apa sing bakal dakwenehake kanggo rega?

A: Kanggo menehi rega sing pas, kita ngarepake para pelanggan bisa menehi informasi babagan materi, spesifikasi kekandelan, ukuran, nganggo adesif utawa ora, pirang-pirang warna kanggo cetakan, rincian kontak, jumlah sing dibutuhake, Ukuran lan Bentuk kanthi file kriya.

P3. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: T / T, Jaminan Dagang Alibaba lsp. 30% deposit, 70% sadurunge dikirim. Foto utawa video produksi massal bakal dikirim sadurunge dikirim.

P4: Apa syarat pengiriman sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU, DDP.

P5: Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
A: Biasane 5-15 dina. Miturut jumlahe.

P6. Kepiye cara njupuk conto? Apa kebijakan sampel sampeyan?
A: Kita seneng menehi conto conto reguler gratis kanthi biaya pengiriman.

Contact-us

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita