Pusat Produk

Mirror Anti-Fog

Katrangan singkat:

Pangilon anti-Kabut dirancang kanggo tahan fogging ing kahanan sing paling angel. Umume digunakake ing cukur cermin / shower, cermin gigi, lan sauna, aplikasi klub kesehatan.

• Kasedhiya kanthi lapisan tahan abrasi

• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,039 ″ nganti .236 ″ (1 mm -6.0 mm)

• Disedhiyakake karo polyfilm, punggung perekat lan masking khusus

• Pilihan kait adhesif sing bisa dicopot awet kasedhiya


Rincian Produk

Lapisan anti-kabut ditrapake ing pangilon polikarbonat dhua ing Kelas 10

kamar resik. Pangilon anti-Kabut dirancang kanggo tahan fogging ing kahanan sing paling angel. Umume digunakake ing cukur cermin / shower, cermin gigi, lan sauna, aplikasi klub kesehatan.

Jeneng Produk Mirror Anti-Fog, Mirror Fogless, Kaca Kabut Gratis
Materi Polikarbonat (PC)
Werna Bening 
Ukuran lembar 915 * 1830mm, ukuran potongan khusus
Kandel 1,0 - 6,0 mm
Masking Polyfilm
MOQ 50 lembar
Fitur Tanpa kabut, reflektif banget, anti pecah, resik lan bening, nahan utawa nyumerepi
Kemasan
  1. Lumahing nganggo kertas carft utawa film PE
  2. Bali nganggo kertas utawa perekat sisih dobel
  3. Shipe nganggo palet kayu utawa kothak kayu

Lamaran

• Mirror Pancuran Tanpa Kabut

• Cermin Alat Cukur Rambut

• Mirror Kamar Mandi Bebas Kabut

• Pangilon Dental

• Mirror Hanging Wall

Fogless-Shower-Mirror

Fogless-mirror-application Packaging

Why-choose-us

Kita Produsen Profesional

DHUA minangka produsen kualitas bahan akrilik (PMMA) paling apik ing China. Filsafat kualitas kita diwiwiti taun 2000 lan nggawa reputasi apik. Kita nawakake layanan profesional lan One-Stop kanggo para pelanggan kanthi ngrampungake proses produksi nggawe sheet transparan, plating vakum, nglereni, mbentuk, nggawe thermo kanthi awake dhewe. Kita fleksibel. Kita nawakake produk lan layanan khusus kanggo nggedhekake kepuasan pelanggan. Kabeh produk kasedhiya ing ukuran khusus, kekandelan, warna lan bentuk dll. Kita ngerti pentinge wektu timbal pangiriman kanggo para pelanggan, staf trampil, tim operasi sing darmabakti, proses internal sing disederhanakake lan manajemen sing efisien mbantu kita njamin manawa bisa nggayuh 3-15 dina kerja janjine pengiriman cepet. 

Dhua-acrylic-manufacturer-01 Dhua-acrylic-manufacturer-02 Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04 Dhua-acrylic-manufacturer-05 faq

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita