Pusat Produk

Pangilon Polikarbonat

Katrangan singkat:

Lembar Cermin Polikarbonat minangka cermin paling angel sing kasedhiya ing pasar. Amarga kekuwatan sing luar biasa lan resistensi sing pecah, mula sejatine ora bisa dipecah. Sawetara mupangat kaca PC kita yaiku kekuatan, daya tahan, tahan panas sing dhuwur, kejelasan kristal lan stabilitas dimensi.
• Kasedhiya ing 36 ″ x 72 ″ (915 * 1830 mm) lembar; ukuran khusus kasedhiya
• Kasedhiya kanthi kekandelan 0,0098 ″ nganti .236 ″ (0,25 mm - 6,0 mm)
• Kasedhiya kanthi warna perak sing bening
• Waca-Liwat sheet kasedhiya
• Lapisan tahan gores AR kasedhiya
• Lapisan anti-kabut kasedhiya
• Disedhiyakake karo polyfilm, punggung perekat lan masking khusus


Rincian Produk

Polycarbonate Mkesalahan, PC Mirror, Sprei Polycarbonate Mirrored

Kaya sing wis dingerteni, pangilon polikarbonatminangka substrat sing paling tahan pengaruh. Pangilon polikarbonat (PC) minangka pilihan sing cocog yen sampeyan butuh permukaan sing kacamata kanthi resistensi panas sing kuat lan kekuatan pengaruh. Sawetara mupangatepangilon polikarbonatyaiku kekuatan, daya tahan, tahan panas sing dhuwur, kejelasan kristal lan stabilitas dimensi. Kita duwe kekandelan 0,25 ~ 6 mm, ukuran 915 * 1830 mm, warna perak bening kasedhiya supaya bisa dipotong kanthi ukuran ukuran.

PC-mirror-features

Jeneng Produk Mirror Polycarbonate, PC Mirror, Sprei Polycarbonate Mirrored
Werna Perak sing bening
Ukurane 36 ″ x 72 ″ (915 * 1830 mm), ukurane khusus kanggo ukuran
Kandel .0098 ″ nganti .236 ″ (0,25 - 6,0 mm)
Kapadhetan 1.20
Masking Polyfilm
Fitur Kekuwatan pengaruh, daya tahan, kejelasan kristal
MOQ 50 lembar
Kemasan
  1. Lumahing karo film PE
  2. Bali nganggo kertas utawa perekat sisih dobel
  3. Shipe nganggo palet kayu utawa kothak kayu

Lamaran

Polikarbonat plastik pangilon gampang ngungkuli kaca kanggo lingkungan sing mbutuhake bahan berdampak tinggi lan njaga kajelasan kristal sing dhuwur.

Aplikasi Umum kalebu:

  • Keamanan & Keamanan - Kaca pengawasan, tameng rai, fasilitas koreksi, penjaga mesin, kacamata penglihatan
  • Konstruksi Bangunan Komersial - Cermin pusat fitness, cermin pengamatan, lan cermin kamar mandhi
  • Tampilake Titik & Tondo Tuku - Tampilake endcap, tampilan kosmetik, lampiran perhiasan, rak kacamata, lan tunjuk ritel
    • Kosmetik & Gigi Gigi - Kaca spion lan kaca kompak
    • Industri Otomotif - Potong interior, kaca, lan aksesoris

PC-mirror-application

SARAN
Gunakake pangilon 1/8 ″ ing instalasi cilik. 24 ″ x24 ″ utawa luwih cilik kanggo bayangan sing cedhak. Aplikasi khas kanggo digunakake ing prau, kemah, tampilan ritel, lsp nalika panampil cedhak banget karo pangilon. Kekandelan iki uga cocog kanggo puncak meja sing dipasang ing ndhuwur taplak meja (cocog kanggo acara). Gunakake pangilon 1/4 ″ ing instalasi sing luwih gedhe luwih saka 24 ″ x24 ″.

Mirror Keamanan ing toko: gunakake 1/4 ″ - ing 30-50ft refleksi bakal kleru preduli sepira rata pemasangane. Sampeyan bisa uga nyoba nyoba 1 pc kanggo instalasi kaya iki.

Ruang Teater lan Tari: gunakake 1/4 ″ - elinga yen refleksi ora bakal apik karo kaca - nanging pangilon Plexiglass bakal digunakake ing aplikasi iki kanggo keamanan - dudu kualitas refleksi. Refleksi bakal dadi luwih apik tinimbang rata instalasi.

Klub lan Restoran: gunakake 1/4 ″ kanggo keamanan lan kekuwatan.

GUNUNG
Yen sampeyan nggunakake sekrup kanggo sing dipasang, sampeyan bakal oleh distorsi ing bayangan. Sampeyan butuh Bit Bor Plexiglass kanggo nggawe bolongan. Dipercaya karo sampeyan - sampeyan bakal ngrusak utawa retak plastik kanthi logam. Tape Pasuryan Ganda - cara gampang dipasang. Perekat Kontak Banyu - solusi permanen menyang permukaan FLAT.

Ngresiki
Gunakake produk Brillianize utawa Novus kanggo ngresiki lan ngilangi gores. Utawa sabun lan banyu. Aja nggunakake Windex utawa 409. Keuntungane yaiku pangilon polikarbonat TIDAK bakal pecah lan bisa ngatasi suhu sing luwih dhuwur (250F). Cocog kanggo kantor polisi, bangsal kejiwaan, kunjara utawa instalasi potensial kerusakan liyane. Pangilon polikarbonat ora bisa goresan babar pisan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi. Kita wis adol pangilon sajrone 20 taun lan nulungi para pelanggan milih bahan sing cocog kanggo lamarane.

Packaging

Napa Pilih Kita

Why-choose-us

Kita Produsen Profesional

DHUA minangka produsen kualitas bahan akrilik (PMMA) paling apik ing China. Filsafat kualitas kita diwiwiti taun 2000 lan nggawa reputasi apik. Kita nawakake layanan profesional lan One-Stop kanggo para pelanggan kanthi ngrampungake proses produksi nggawe sheet transparan, plating vakum, nglereni, mbentuk, nggawe thermo kanthi awake dhewe. Kita fleksibel. Kita nawakake produk lan layanan khusus kanggo nggedhekake kepuasan pelanggan. Kabeh produk kasedhiya ing ukuran khusus, kekandelan, warna lan bentuk dll. Kita ngerti pentinge wektu timbal pangiriman kanggo para pelanggan, staf trampil, tim operasi sing darmabakti, proses internal sing disederhanakake lan manajemen sing efisien mbantu kita njamin manawa bisa nggayuh 3-15 dina kerja janjine pengiriman cepet.

Dhua-acrylic-manufacturer-01

Dhua-acrylic-manufacturer-02

Dhua-acrylic-manufacturer-03 Dhua-acrylic-manufacturer-04

DHUA-Exhibition Dhua-acrylic-manufacturer-05

faq

Contact-us

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita