warta siji

Cara Nginstal Lembar Cermin Akrilik

Lembar kaca akrilik nggawe tambahan sing praktis lan apik kanggo tembok, lawang, dalan mlebu lan liya-liyane, nambah sentuhan modern ing papan sing sampeyan pasang. Lembar kaca akrilik misuwur amarga nyedhiyakake kaca kanthi klasik sanajan luwih kuat lan separo bobote. Sampeyan bisa gampang dipotong lan dibentuk supaya pas karo bentuk tartamtu, tegese sampeyan bisa nginstal pirang-pirang lembar gedhe kanggo tembok pangilon pratelan utawa mung nginstal potongan cilik kanggo tutul dekorasi kaleidoskopik. Lembar kaca akrilik uga luwih fleksibel tinimbang kaca, tegese bisa cocog karo kelainan sing ana ing permukaan sing sampeyan pasang. Yen sampeyan pengin ngilangi kemungkinan distorsi, golek akrilik sing luwih kenthel, amarga kurang fleksibel lan duwe integritas optik sing luwih dhuwur.

Yen sampeyan pengin nginstal sheet mirror akrilik menyang omah utawa bisnis, tututi tips ing ngisor iki kanggo mesthekake yen instalasi lancar.

acrylic-mirror-home-dector

Sadurunge nggawe sheet mirror akrilik, sampeyan kudu nyiyapake area kerja:

• Ukur papan sing wis dipasang ing akrilik kanthi tepat - sanajan iki minangka ujung sing jelas, sampeyan kudu nindakake kanthi bener supaya kabeh instalasi sampeyan bisa mlaku kanthi bener.

• Kurangi 3mm saka saben meter saka dimensi - contone, yen lumahing 2m x 8m, sampeyan bakal nyuda 6mm saka sisih 3 meter lan 24mm saka sisih 8 meter. Nomer sing diasilake yaiku ukuran sheet akrilik sampeyan.

• Tahan lapisan poliethelin sing dilebokake ing sheet akrilik kanggo mesthekake ora rusak utawa diwarnani sajrone proses instalasi.

• Tandhani ing endi sampeyan kudu ngebor, ngethok utawa ndeleng sheet sampeyan supaya ukurane bener. Lakukan iki ing film protèktif, dudu lembaran akrilik.

• Yen nglereni lembaran akrilik nganti ukuran, priksa manawa sisih cermin karo film protèktif sing diadhepi, supaya sampeyan bisa ndeleng kepiye suwene proses instalasi.

cutting-plexiglass

Sabanjure, sampeyan kudu nyiyapake permukaan sing bakal dilebokake sheet akrilik. Sawetara bahan sing cocog kanggo ngetrapake sheet mirror akrilik kanggo nyakup gypsum anti banyu, ubin cermin tetep, plester, tembok watu utawa beton, panel chipboard lan panel MDF. Kanggo mesthekake manawa permukaan sampeyan wis siyap dipasang, priksa manawa wis rata, rata lan ora ubahe, pelumas, bledug utawa bahan kimia. Kanggo mesthekake manawa permukaan sing sampeyan pilih bisa ndhukung lembaran akrilik, coba tutul menyang landasan kanggo ndeleng manawa bisa nyangga bobot. Sawise sampeyan ngonfirmasi manawa lumahing duwe kapasitas momotan sing dibutuhake, sampeyan kanthi yakin bisa miwiti instalasi. Tindakake langkah-langkah sabanjure kanggo ngrampungake instalasi lancar:

• Copot film protèktif saka sisih sisih sheet sing bakal madhep ing sisih ndhuwur lan resiki nganggo ether petrol utawa alkohol isopropil.

• Pilih agen ikatan, sing bisa dadi pita aditif kaping pindho, akrilik utawa silikon. Yen nggunakake tape, pasang strip horisontal kanthi rata ing jembaré sheet mirror akrilik.

• Tahan sheet ing sudhut 45 ° ing sadawane sampeyan arep nyelehake. Priksa manawa sampeyan seneng banget karo keselarasan, amarga iki minangka kasempatan pungkasan sampeyan kudu mbenerake masalah sadurunge nglamar sheet menyang landasan.

acrylic-mirror-sheet

• Copot kertas saka tape sisih pindho lan tahan pinggiran ndhuwur sheet ing sisih ndhuwur 45 ° sing padha. Gunakake level semangat kanggo mriksa manawa lurus ing tembok, banjur alon-alon nyuda sudut lembaran kasebut supaya bisa ditandur kanthi sampurna ing landasan kasebut.

• Pencet sheet kanthi kenceng kanggo mesthekake yen tape wis rampung - tetep pencet anggere sampeyan kudu yakin yen adesif wis mangaruhi.

• Sawise sheet diamanake, copot film protèktif saka sisih kaca sing saiki wis diadhep.

 

Kanthi sawetara katrampilan tukang dhasar, sapa wae sing bisa masang sprei kaca akrilik sing apik ing omah, bisnis utawa properti investasi. Tambah pangilon ing kamar mandhi, dekorasi reflektif ing kamar sampeyan utawa tambah sentuhan padhang ing area liyane ing bangunan kanthi masang sheet mirror akrilik dhewe amarga tips ing ndhuwur!

dhua-acrylic-mirror-sheet

Cara nginstal sheet mirror akrilik. (2018, 3 Maret). Dijupuk tanggal 4 Oktober 2020, saka kelas internasional:https://www.worldclassednews.com/install-acrylic-mirror-sheet/


Wektu kiriman: Nov-17-2020